bome...

Halle Berry pokazala lice bez trunke šminke: Kad je skinula zaštitnu masku, mnogi su se dobro iznenadili!

showbuzz DNEVNIK.hr

Halle Berry ovih je dana bila meta paparazza, a uhvatili su je dok na licu nije imala ni traga šminke.

Glumica Halle Berry prava je zvijezda gdje god da se pojavi, a zbog svog izgleda zadivi sve u bilo kakvoj kombinaciji. Ovoga tjedna paparazzi su je uhvatili u šetnji sa sinom Maceom, a na licu nije imala ni trunke šminke. Čim je skinula zaštitnu masku za lice mnogi su se iznenadili jer 55-godišnja glumica zaista izgleda bespijekorno, bez skoro ijedne bore.

Opušteno izdanje popularne glumice još je jednom dokazalo da je doista bez konkurencije što se tiče izgleda, a pozornost paparazza nimalo joj nije zasmetala.

Inače, Berry je prošlog ljeta potvrdila glasine da je u vezi s glazbenikom Vanom Huntom (51) i oboje dijele zajedničke romantične fotografije na profilima na Instagramu. Prije njega je imala turbulentan ljubavni život i iza nje su tri propala braka.

S igračem bejzbola Davidom Justiceom u braku je bila od 1993. do 1997. godine. Za kantautora Erica Beneta udala se 2001. godine, a par se razveo 2005. Njezin posljednji suprug bio je francuski redatelj Olivier Martinez, s kojim je u braku bila od 2013. do 2016. godine i zajedno imaju sedmogodišnjeg sina Macea Roberta.

Osim sina, Halle ima i 13-godišnju kći Nahlu koju ju dobila u vezi s manekenom Gabrielom Aubryjem. Svojedobno se šuškalo i da ljubi Keanua Reevesa, a 2017. je bila u kratkoj, šestomjesečnoj romansi s glazbenim producentom Alexom Da Kidom.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Nekad i sad Slatki klinac iz ''Sam u kući'' donedavno je ispijenim izgledom plašio sve, no posrnuli glumac sad je sve oduševio svojom pojavom!

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Na računu ima milijune dolara, ali ne želi ih podijeliti sa svojom djecom, evo što moraju napraviti da se domognu novca!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS