Razotkriven plan

SKANDAL U SLAVNOJ OBITELJI Izvrijeđala zaručnika pa uzela djecu i pobjegla

showbuzz DNEVNIK.hr

Žestokom sukobu kumovali su hakeri koji su otkrili tajne planove plave ljepotice.

 Posljednjih dana na društvenim mrežama osvanule su šokantne prepirke između Blac Chyne i Roba Kardashiana. Iako su njihovi brojni fanovi zaključili da objave namjerno puštaju u javnost ne bi li se podigla gledanost njihovog reality showa ispostavilo se da je doista došlo do još jednog skandala u obitelji Kardashian.

Naime, hakeri su upali u Instagram Blac Chyne i razotkrili planove slavne zaručnice Roba Kardashiana.
U porukama, između ostalog, Blac govori o Robu kao "lijenom i nesigurnom debeljku" i kako se nada novcu kojeg će dobiti kada uđe u obitelj Kardashian.

Nedugo nakon toga, Rob je odgovorio svojom objavom na Instagramu u kojoj je obznanio da mu je "srce slomljeno otkad je saznao da je samo bio dijelom njenog plana".

"Dao sam sve što posjedujem za nju. Nisam znao da sam samo dio njenog plana. Zbilja sam vjerovao da je zaljubljena u mene onakvog kakav jesam i jednostavno sam jako povrijeđen", napisao je Rob na svom Instagramu.

Iako je nedugo prije izbijanja skandala objavio božićne dekoracije u kojima su trebali uživati u prvom zajedničkom Božiću čini se da do toga neće doći. Naime, Rob je objavio fotografiju prazne dječje sobe za koju tvrdi da ju je Blac ispraznila i uzela kći Dream i sina King Caira sa sobom. "Ne mogu vjerovati da mi je ovo napravila. I ovo nije podizanje gledanosti, ovo je moj pravi život. Slomljen sam", zaključio je očajan Rob.

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS