ponosna majka

Slavna glumica emotivnom porukom čestitala veliki dan svojoj kćeri koja neodoljivo nalikuje na nju

Apple i Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Gwyneth Paltrow je 16-godišnju kći Apple dobila u braku s Chrisom Martinom, a iako su se rastali prije četiri godine, par je u sjajnim odnosima.

Glumica Gwyneth Paltrow emotivnom je objavom čestitala 16. rođendan svojoj kćeri Apple, a istaknula je kako je djevojka iznimno inteligentna i naporno radi za sve u životu. 47-godišnja Gwyneth na svom je Instgaramu objavila i seriju fotografija svoje prelijepe kćeri.

"Ne mogu vjerovati da pišem ovo, ali sretan ti 16. rođendan draga djevojčice. Ti si čista sreća i svjetlo moga srca. Imaš odličan smisao za humor i iznimno si inteligentna. Sretna sam što sam tvoja majka. Obožavam naše kasne razgovore kada stvarno saznam sve o tome što ti je na umu. Predano radiš za sve što želiš postići. Hvala ti što si odabrala upravo mene. Volim te do Mjeseca i natrag", napisala je glumica u opisu fotografije te je istaknula kako joj je žao što rođendan moraju proslaviti u uvjetima krize koronavirusa.

Brojni obožavatelji istaknuli su kako Apple neodoljivo nalikuje Gwyneth, ali i svom ocu, pjevaču Chrisu Martinu. Prošloga mjeseca obitelj je proslavila i rođendan Mosesa, mlađeg brata od Apple.

Slavna glumica i sama ima popularnu majku, a radi se o glumici Blythe Danner. Dvoje djece ima s pjevačem benda Coldplay, s kojim je vezu započela 2002. godine. Vjenčali su se godinu kasnije, a Apple su dobili 2004. godine. Dvije godine nakon rodio se Moses. Rastali su se 2016. godine, no i dalje su u dobrim odnosima. Gwyneth se ponovno udala za Brada Falchuka, a Chris je u vezi s glumicom Dakotom Johnson.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS