Samo veselo!

Grubnić otkrio djelić atmosfere s vjenčanja Maje Šuput i pokazao što je odjenuo za vjenčanje najbolje prijateljice!

Marko Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Na istarskom imanju u tijeku je svadbena proslava Maje Šuput i Nenada Tatarinova, a Marko Grubnić sa svojim je pratiteljima na Instagramu otkrio djelić atmosfere.

Na svadbeno slavlje Maje Šuput i Nenada Tatarinova od podneva pristižu gosti koje pjevačica s veseljem očekuje.

Među prvima su naravno pristigli njezini najbliži prijatelji i članovi obitelji, dok je Marko Grubnić dijelio čak i snimke s putovanja u Istru tijekom kojeg se zabavljao uz Severinine pjesme. Naravno, nije propustio pohvaliti se svojim outfitom. Marko je za vjenčanje najbolje prijateljice odabrao crnu Dolce&Gabbana odjevnu kombinaciju i tako otkrio djelić atmosfere s vjenčanja na istarskom imanju Meneghetti gdje su prošle godine svoje uzvanike ugostili Vedran Ćorluka i Franka Batelić.

Maja je s objavama na Instagramu započela oko podne kada se pohvalila pohvalila plakatom uz cestu koji je posvetila Nenadu.

''Prisežem pred Bogom i narodom. U dobru i zlu, od danas do zauvijek. Službeno. Tvoja Tatarinova'', poručila mu je uz njihovu zajedničku fotografiju.

Tada je uslijedila i prva fotografija s Nenadom, a onda je pokazala i haljinu koju je odabrala za najvažniji dan u životu. 

 

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Maja Šuput napokon pokazala vjenčanicu: Pogledajte prvu fotografiju mladenaca!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS