Svaka čast!

Novi svjetski uspjeh Gorana Višnjića: Našeg glumca gledat ćemo u novoj sezoni jedne od najpopularnijih Netflixovih serija!

Goran Višnjić Duško Jaramaz/Pixsell 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Goran Višnjić na Instagramu se pohvalio da je dobio ulogu u trećoj sezoni Netflixove megapopularne serije "Vikinzi: Valhalla".

Naš proslavljeni glumac Goran Višnjić, koji već godinama gradi karijeru u inozemstvu, nakon "Hitne službe" dobio je ulogu u još jednoj megapopularnoj seriji.

Višnjić će se pridružiti ekipi iz Netflixove serije "Vikinzi: Valhalla" u trećoj sezoni, a utjelovit će Erika Crvenog, legendarnog vikinškog oca Leifa Eriksssona, kojeg glumi Sam Corlett, i Feydis, koju glumi Frida Gustavsson, koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveškoj, piše Deadline.

Goran se novom ulogom pohvalio i na Instagramu.

"Ovo će biti zabavno. Jedva čekam", napisao je uz sliku članka iz Deadlinea, a vijest je obradovala njegove brojne obožavatelje.

"Ovo je sjajno", "Čestitam, jedva čekam", "Bravo majstore", "Odlične vijesti", neki su od brojnih komentara podrške koje je dobio.

Višnjić je svoju bogatu karijeru posljednjih dvadesetak godina gradio u Hollywoodu, u kojem se probio ulogom doktora Luke Kovača u hit-seriji "Hitna služba", a prošle se godine iz Kalifornije s obitelji preselio u Veliku Britaniju.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Neven Ciganović u prozirnom bodiju izazvao pomutnju na crvenom tepihu, jedan dio tijela posebno je istaknuo!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS