duhoviti glumac

Navojec otkrio s kime dijeli prehrambene navike, a evo i što kaže na trenutačnu situaciju s koronom i mjere Stožera

Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin Nova TV 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Goran Navojec istaknuo je da se divi natjecateljima i da ne može izdvojiti nikoga posebno.

Domaći glumac Goran Navojec već je dobro poznati član popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato", koji se ove nedjelje vraća na Novu TV. 

Radovao se nastavku snimanja, a objasnio je i kako to izgleda sada kada se svi prilagođavaju "novom normalnom".

"Apsolutno je pandemično. Poštujemo sve mjere i drukčije je, naravno, jer nikad nismo bili u takvoj situaciji ranije. U žiriju i inače sjedimo malo udaljeni jedni od drugih, a kandidati su na pozornici, dalje od nas. Ovo će biti sezona za pamćenje po nevjerojatnim kreacijama natjecatelja i po mjerama", ispričao je Goran.

Istaknuo je kako se u showu našlo puno mjesta za maestralne kreacije natjecatelja, a da su on i ostatak žirija pokušavali pratiti njihovo pjevanje, ples, odnosno cijeli nastup. "Ne mogu izdvojiti nijednog kandidata da me se baš najviše dojmio. Svatko je na svoj način s nečime rasturio točku. Svi su odlični", rekao je glumac. 

Na pitanje bi li se mogao zamisliti u ulozi natjecatelja, Navojec odlučno odgovara. "Ne. Ne bih se osjećao ugodno. Kako bi Arsen Dedić rekao, jedino da je riječ o borbi za goli život. Ne bih se usudio. Meni bi trebalo puno više vremena nego natjecateljima i stvarno im se divim na tome što naprave u malo vremena", objasnio je Goran. 

Na snimanjima showa glumac se najviše družio s drugim članom žirija Igorom Mešinom i voditeljem Franom Ridjanom. "Tvorili smo trojku, osnovnu jedinicu diverzantske skupine. Dijeli smo svlačionicu i prehrambene navike", otkrio je Navojec. 

Goran je kazališni i televizijski glumac, a nije zadovoljan s trenutačnom situacijom. "Ima tu puno nelogičnosti što se tiče kazališta i ono je jako pogođeno. U isto je vrijeme bilo dopušteno okupljanje u crkvi i u noćnim klubovima, pa je to stvarno čudan odabir vlasti. Kazalište je najplemenitije, najveličanstvenije kada je riječ o glumi i tolika lupa i udaranje po njemu nije dobro za kulturu građana Hrvatske", zaključio je glumac. 

Nova doza zabave u novim nastavcima showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuje vas uskoro na Novoj TV!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS