zanimljiv popis

Otkrila sve detalje svoje intime: Ljubila je brojne uspješne muškarce pa ispričala kakvi su u krevetu

showbuzz DNEVNIK.hr

Paige Spiranac ljubila je košarkaše, nogometaše, hokejaše i hrvače. Zna točno što od kojeg sportaša može očekivati te kakav će biti u krevetu.

Amerikanka Paige Spiranac godinama se profesionalno bavi golfom, a ova lijepa sportašica otkrila je s kime je sve hodala dosad. Ljubila je košarkaše, bejzbolaše i nogometaše, a trenutačno je zaručena za osobnog trenesa Stevea Tinoca.

27-godišnja ljepotica nije otkrivala imena svojih bivših, no dala je naslutiti o kome se radi. Opisala je kako se košarkaši uglavnom vole skesati u čarapama i natikačama, a hokejaši su slabi na konobarice, no oni su joj najdraži.

Prije nego što se odlučila skrasiti nije oklijevala u zavođenju sportaša svih rangova. Sve je krenulo nakon što se zaljubila u sportaša dok je bila na fakultetu. "Pala" je na njega odmah, no on se nije previše zanimao za nju. Nakon toga je krenula njezina avantura s osvajanjem mnogih muškaraca, piše Daily Mail.

Dosad je već postala profesionalka što se tiče opisa sportaša te zna točno kako se odnose prema djevojkama obzirom na sport kojim se bave. Za hrvače je kaže, specifičan ukus u glazbi, a oni vole metal.

Tijekom godina su je nazivali brojnim pogrdnim imenima zbog njezinog stila života, no ne obazire se ni na što. Paige je uspješna u svojoj karijeri te je na račun izgleda uspjela sklopiti brojne sponzorske ugovore, a kaže da ju nije sram sve to iskoristiti.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS