vidljive posljedice

Zaigrala se s operacijama, a nekad je bila prava ljepotica: Ipak u 73. ne odustaje od dekoltea i kratkih haljina

showbuzz DNEVNIK.hr

Suzanne Somers je pokušala zaustaviti godine s operacijama, ali nije joj uspjelo i posljedice su itekako vidljive.

Glumica Suzanne Somers ni u 73. godini života se ne odriče dubokih dekoltea i kratkih haljina, a javnost šokira izgledom svog lica. 

Suzanne, koja se proslavila u serijama "Three's Company" i "Step by Step", nekad je osvajala simpatije humorističnim likovima koje je igrala i privlačila pažnju ljepotom, no sada se nagađa na koliko je operacija bila.

Glumica je pokušala zaustaviti godine s kozmetičkim zahvatima, ali nije joj uspjelo. Kako pišu stručnjaci, Suzanne je bila na nekoliko faceliftinga, podizanju obrva, operaciji nosa, a dala je i ubrizgati botoks te stavljala filere u usnice. 

Inače, Somers je od 1977. u braku s voditeljem Alanom Hamelom (83), a čini se da je par zaljubljen kao i na početku veze. Često privlače pozornost na crvenom tepihu iskazivanjem nježnosti. Supružnici su se upoznali u showu "Anniversary Game" koji je Alan vodio, a Suzanne je bila hostesa. 

Glumica iz prvog braka, u koji je ušla s 19 godina, s Bruceom Somersom ima sina. 

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Presudila im karantena ili ona "sedma godina"? Šokirala viješću da se rastaje od supruga s kojim ima dvoje djece

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS