problemi se nižu

Posrnula glumica povukla novi potez nakon što joj je dečka privela policija zbog nasilja u obitelji

Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Hayden Panettiere ranije je bila zaručena za boksača Vladimira Klička, a nakon što su se razišli, problemi su se za nju samo krenuli nizati jedan za drugim.

Glumica Hayden Panettiere otvorila si je profil na Instagramu te je u manje od sat vremena dobila preko 158 tisuća pratitelja, a fotografijama se prisjetila nekih prošlih vremena. Na ovoj se društvenoj mreži pojavila nakon što su njezinog dečka Briana Hickersona uhitili zbog nasilja u obitelji.

Hickerson je već bio na ispitivanju zbog obiteljskog nasilja u veljači ove godine kada je na Valentinovo udario Panettiere u lice nakon svađe u njihovom domu u Wyomingu.

"Bok svima! Napokon objavljujem javno fotografije. Nadam se da ste svi dobro i da ste na sigurnom", napisala je Hayden u opisu prve fotografije koju je objavila. Serijom fotki prisjetila se svog djetinjstva te je objavila još nekoliko detalja iz svog života.

S Hickersonom je glumica u vezi već dvije godine, a već ju je nekoliko puta pretukao. Obitelj i prijatelji su se zabrinuli za Hayden odmah na početku te veze, no i dalje se boje za njezin život. Posljednjih nekoliko mjeseci glumica sve više pije, a prijatelji se boje kako bi odnos s partnerom mogao imati tragičan kraj.

Panettiere je prije bila u vezi s boksačem Vladimirom Kličkom, a par se i zaručio no nikada nisu stali pred oltar. Zajedno imaju kći Kayu. Tijekom 9-godišnje veze s Kličkom, Hayden je bila mirna i povučena, no priznala je kako je patila od postporođajne depresije nakon rođenja malene Kaye koja je trenutno s ocem u njegovoj rodnoj Ukrajini.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS