Ona ne zabušava!

Jedna od naljepših glumica toliko se namučila na treningu da smo ju jedva prepoznali!

Charlize Theron (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Glumica Charlize Theron svaki slobodni trenutak od majčinstva koristi da se posveti sebi i vježbanju.

43-godišnja holivudska glumica zna koliko je važna tjelovježba.

Charlize Theron svaki slobodni trenutak koristi za odlazak na vježbanje. Glumica obožava voziti bicikl pa je tako nedavno uhvaćena kako odlazi sa SoulCycle treninga u neprepoznatljivom izdanju.

Charlize Theron (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

U potpuno crnoj kombinaciji tajica i majice te s crnom "Gringos" šiltericom i tamnim naočalama, plavokosa ljepotica bila je u potpunosti crvena u licu, što je samo dokaz kako se itekako potrudila na treningu.

Nakon vježbanja Charlize je požurila kući k svoje dvoje posvojene djece. Naime, nakon prekida desetljeća duge veze s glumcem Stuartom Townsendom, glumica je posvojila sina Jacksa, a tri godine kasnije i djevojčicu Auggie, nakon prekida s legendarnim glumcem Seanom Pennom s kojim je provela dvije godine.

Charlize Theron, Stuart Townsend (Foto: Getty) Foto: Getty

"Mislim da ne propuštam puno toga jer nemam biološku djecu. Još kao mala molila sam mamu da me vodi u sirotište jer sam htjela brata ili sestru. U Južnoafričkoj Republici ona su na svakom koraku. No oko mene postoje i vrlo bliski ljudi koji iskreno priznaju kako se ne bi mogli jednako brinuti o posvojenom i biološkom djetetu i to je u redu. Posvojenja su oduvijek bila moj prvi izbor, čak i kada sam bila u vezama. Moji su partneri znali za to", jednom je prilikom otkrila Charlize za Elle.

U odgoju djece pomaže joj i majka te sigurno i dadilje, pa glumica uvijek pronađe vremena za sebe. Također, od prekida sa Seanom ne zna se ima li glumica muškarca u svom životu, jer o tome nikada ne priča, a ni paparazzi ju još nisu uhvatili s nekim.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS