poznata po aktivizmu

Slavnu holivudsku glumicu uhitili zbog prosvjeda ispred Bijele kuće, policija ju je upozorila da će završiti iza rešetaka

showbuzz DNEVNIK.hr

Alyssa Milano je na Instagramu objavila kako je uhićena jer je od Bidenove administracije tražila da iskoriste svoj mandat i zaštite pravo glasa.

Američka glumica Alyssa Milano na Instagramu je objavila kako ju je policija uhitila dok prosvjedovala ispred Bijele kuće u Washingtonu. Skupa s grupom istomišljenika je tražila izmjene oko prava glasa.

"Upravo su me uhitili dok sam prosvjedovala i tražila od Bidenove administracije i Senata da iskoriste svoj mandat i zaštite pravo glasa. Stanite uz mene i poručite glasno Senatu i Bijeloj kući da glasačko pravo ne smije ovisiti o tome gdje živite", napisala je glumica ispod fotografije na kojoj pozira ispred Bijele kuće.

Policija je Alyssu prvo upozorila da se mora maknuti s područja na kojem je prosvjedovala, jer će ju morati uhititi po zakonu koji zabranjuje okupljanje gomile ljudi i zauzimanje ulica te pločnika. Još ranije je ona sama na društvenim mrežama najavila kako bi je mogli uhititi.

Alyssi Milano ovo nije prvi put da sudjeluje u političkom aktivizmu. Sudjelovala je već u nekoliko prosvjeda, a često na društvenim mrežama piše kojim se temama bavi te dobiva poruke podrške od milijuna svojih obožavatelja.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Teški trenuci u životu naše bivše misice Ivane Paris: Iznenada je preminula njezina mlađa sestra

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Legendarni Čombe postao otac i objavio prvu fotku s bebicom koja je na svijet stigla već prije nekoliko dana!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS