ne vjeruje da je nema

Bivši muž preminule glumice prvi put progovorio od tragedije i rasplakao mnoge

showbuzz DNEVNIK.hr

Ryan Dorsey i Naya Rivera su bili u braku od 2014. do 2018. te su dobili sina Joseyja kojeg je ona uspjela spasiti iz jezera, no nije imala dovoljno snage da i sebe izvuče.

Glumac Ryan Dorsey (37) prvi put je progovorio o smrti bivše supruge, zvijezde serije "Glee" Naye Rivere otkad je 13. srpnja potvrđeno da je nađeno njezino tijelo u kalifornijskom jezeru Piru. 

Naime, on je Nayi napisao emotivnu posvetu na Instagramu. "Ovo je tako nepošteno. Nemam dovoljno riječi kojima bih izrazio koliku si prazninu ostavila u našim srcima. Ne mogu vjerovati da nam je život sada ovakav. Ne znam hoću li ikada vjerovati u to. Samo dan prije vratili smo se s plivanja s Joseyjem. Ne znam što bih rekao", istaknuo je Ryan. 

"Zahvalan sam za naše zajedničko vrijeme i putovanje koje nas je zbližilo i dalo nam najslađeg i najdivnijeg pametnog dečkića kojem se nismo mogli ni nadati. Sjećam se kako si se nekad znala naživcirati zbog mene: 'Ryan, možeš li prestati koristiti snap chat?!' Drago mi je da te nisam slušao jer sada imam stotine i vjerojatno tisuće snapova i videa koje će Josey imati zauvijek i znat će da ga je njegova majka voljela više od života i koliko smo se dobro zabavljali skupa dok je odrastao. Život se temelji na dobrim i lošim trenucima, ali s Joseyjem će onih loših biti manje jer će dio tebe uvijek biti s nama. Nikad neće zaboraviti odakle je došao. Nedostaješ nam. Uvijek ćemo te voljeli. Volim te, Meep", napisao je Nayin bivši suprug

Dorsey se zahvalio svima koji su mu pružili potporu i naglasio da budu dobri prema sebi i drugima te da opraštaju, zaboravljaju i ne budu zlopamtila. "Vrijeme na Zemlji je dragocjeno i nikad ne možete znati što će se sljedeće dogoditi. Držite voljene blizu sebe i cijenite trenutke koje imate s njima", zaključio je glumac. 

Mnogi su na njegovu objavu reagirali šaljući mu podršku i istaknuvši kako ih je rasplakao. Inače, Ryan i Naya su bili u braku od 2014. do 2018. i dobili su sina Joseyja koji sada ima četiri godine. Glumica je sinčića uspjela spasiti iz jezera Piru, no nažalost, nije imala dovoljno snage da i sebe izvuče iz vode. 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS