tužna vijest

Preminuo u 42. godini nakon teške bitke s koronavirusom, prošle godine dobio sinčića

showbuzz DNEVNIK.hr

Nick Cordero saznao je početkom travnja da imam koronavirus i uskoro je završio na respiratoru, a o njegovu stanju izvještavala je supruga Amanda Kloots.

Glumac Nick Cordero preminuo je u 42. godini života nakon što se 95 dana borio za život zbog komplikacija koje su nastale kao posljedica koronavirusa, piše Daily Mail.  

Njegova supruga Amanda Kloots je izvještavala na Instagramu o njegovu stanju, a u emotivnoj objavi otkrila je da je Nick preminuo. "Bog sada ima jednog anđela na nebu više. Moj dragi suprug je preminuo. Bio je okružen ljubavlju svoje obitelji. Moje srce je slomljeno. Ne mogu zamisliti život bez njega. Bio je nevjerojatan glumac i glazbenik", napisala je glumica. 

Par se vjenčao 2017., a prošle godine dobili su sina Elvisa Eduarda. Od Nicka se opraštaju šokirani i ožalošćeni prijatelji i obitelj na društvenim mrežama. "Šokirana sam ovom viješću. Moje srce i duša su s njegovom obitelji. Počivao u miru", napisala je glumica Priscilla Presley. 

Corderu su početkom travnja dijagnosticirali da ima koronavirus i ubrzo je završio na respiratoru te se njegovo zdravstveno stanje zakompliciralo. Amanda je obavijestila da su Nicku amputirali desnu nogu zbog zgrušnjavanja krvi. 

"Sredstvo za razrjeđivanje krvi nije pomoglo, samo je uzrokovalo još veće probleme. Zato su mu ga liječnici prestali davati, a operacija je prošla vrlo dobro", napisala je. 

Cordero je glumio u predstavama na Broadwayu i najpoznatije su "Rock of Ages" i "Waitress". Pojavio se u popularnim serijama "Zakon i red: Odjel za žrtve" i "Plava krv". 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS