Pazite na sebe!

Zvijezda ''Igre prijestolja'' pozitivna na koronavirus, na Instagramu se oglasila i glumica koja je u karanteni

showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda "Igre prijestolja" Kristofer Hivju oglasio se na Instagramu i rekao da je s obitelji u izolaciji. Glumica Rachel Matthews također je priznala da ima koronavirus.

Kako raste broj oboljelih od koronavirusa u svijetu, tako se svakim danom povećava i popis slavnih koji javljaju da su zaraženi.

Među njima je sada i Kristofer Hivju (41), poznat po liku Tormunda u seriji "Igra prijestolja". 

Glumac se obratio javnosti na Instagramu.

"Pozdrav iz Norveške! Žao mi je što moram reći da sam pozitivan na koronavirus. Moja obitelj i ja ćemo biti u kućnoj izolaciji koliko god je potrebno. Dobrog smo zdravlja i ja imam samo blage simptome prehlade. Postoje ljudi s većim rizikom za koga bi ovaj virus mogao biti poguban, stoga pozivam sve vas da budite izuzetno oprezni. Perite ruke, budite metar i pol udaljeni jedni od drugih, idite u karantenu... Učinite sve što možete da zaustavite širenje virusa", napisao je Hivju. 

Dodao je kako se svi zajedno možemo boriti protiv koronavirusa i spriječiti krizu u bolnicama.

"Pazite jedni na druge, držite se na udaljenosti i ostanite zdravi! Posjetite internetsku stranicu Centra za kontrolu bolesti u vašoj zemlji i pridržavajte se pravila kako biste bili sigurni i zaštitili ne samo sebe već i cijelu našu zajednicu, a posebno rizične skupine, kao što su starije osobe", savjetovao je Kristofer. 

Osim Hivjua, i glumica Rachel Matthews (26) oglasila se na Instagramu i rekla da je zaražena koronavirusom. Rachel, koja je poznata po filmovima "Snježno kraljevstvo 2" i "Sretan dan smrti" progovorila je o svojim simptomima i istaknula da je bila u karanteni prošli tjedan.

"Osjećam se bolje i objavljivat ću neke informacije kako bih pomogla drugima. Možete mi se javiti i pitati me bilo što. Molim vas, promišljeno donosite odluke i budite pametni i odgovorni", napisala je glumica. 

Dosad su potvrdili da su zaraženi koronovirusom glumci Tom Hanks i supruga Rita Wilson, Idris Elba i Olga Kurylenko.

Prema posljednjim informacijama, Hanks je pušten iz australske bolnice u kojoj je bio u izolaciji, no njegova žena do daljnjega ostaje u bolnici. 

Hanks se navodno vratio u penthause u Gold Coast, gdje je odsjeo s Ritom po dolasku na snimanje filma o Elvisu Presleyju u Australiju.

Jagoda Kumrić u problemima: "Što će mi baba reći kada ovo vidi?!" I Drugo ime ljubavi

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS