40 dana na intenzivnoj

Objavio fotografiju punca koji boluje od korone: "Bio je protivnik maski, a onda mu se dogodio COVID''

showbuzz DNEVNIK.hr

Reper Ice-T objavio je fotografiju svog punca koji nije vjerovao u koronavirus dok nije završio u teškom stanju u bolnici.

Reper i glumac Ice-T podijelio je na Twitteru fotografiju svog punca iz bolničkog kreveta i istaknuo kako on prije oboljenja nije vjerovao u koronavirus te nije htio nositi zaštitnu masku za lice. 

"Moj punac, Cocoin otac, bio je veliki protivnik maski, a onda mu se dogodio COVID. Upala oba plućna krila. Četrdeset dana na intenzivnoj, na rubu smrti. Sad mora neprestano primati kisik. Sad vjeruje", napisao je reper. 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

No ni ova fotografija i njegove riječi nisu nekima bile dovoljan dokaz pa su pisali Ice-T-u kako COVID-19 ne postoji. Glumac im je spremno odgovorio. 

"Šest bliskih prijatelja umrlo mi je od ovog virusa, nije me briga u što ti vjeruješ i najvjerojatnije te neće biti briga sve dok ti budeš mogao disati", odgovorio im je Ice-T. 

Inače, reper je od 2005. u braku s plesačicom i glumicom Nicole Austin, poznatijom kao Coco, te imaju kćer Chanel Nicole Marrow (5). 

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Severina na Instagramu objavila fotografiju s Petrom Grašom pa otkrila i koji je razlog tome

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS