Slomio joj je srce

Vjenčanje bivšeg ju je uništilo pa je završila na liječenju, ali ona je iz svega izvukla pouku i izašla jača

showbuzz DNEVNIK.hr

Selena Gomez posljednjih godina borila se s lupusom radi kojeg je morala na transplantaciju bubrega. Usto, Justin Bieber joj je slomio srce i napisala je hit "Lose You To Love Me".

Pjevačica Selena Gomez najpoznatija je po svojoj vezi s Justinom Bieberom i zdravstvenim problemima o kojima je otvoreno progovorila. 

Selena, koja slavi 28. rođendan, je nekad punila medijske stupce svojim turbulentnim odnosom s Justinom s kojim je prohodala 2010. Par je stalno prekidao, pa se mirio i u nekim trenucima je bilo teško procijeniti u kojoj je fazi njihova ljubav. Gomez je pjevala o vezi s Bieberom po kojima se moglo shvatiti da su imali puno problema. 

Šuškalo se i da je pjevač u hitu "Love Yourself" govorio upravo o Seleni, pogotovo u onom dijelu gdje pjeva da njegova majka ne voli njegovu djevojku, a voli sve ljude. Konačno su prekinuli u ožujku 2018. i iste godine je Justin oženio manekenku Hailey Baldwin. Pjevačicu je to shrvalo, no zahvaljujući teškom prekidu je napravila hit "Lose You To Love Me" koji je poharao glazbene ljestvice i rušio rekorde. Zbog pjesme posvećene Justinu postala je prva glazbenica koja je paralelno zasjela na prva mjesta ljestvica Billboard i Rolling Stone.

Osim ljubavnih, Selena je imala i zdravstvene probleme. Zbog njih je pjevačica otkazala dio koncerata na uspješnoj turneji "Revival". Naime, Gomez se borila s depresijom i napadima panike i radi toga se prijavila u rehabilitacijsku kliniku. 

Selena je dijagnosticiran i lupus, kronična autoimuna bolest koja može pogoditi razne dijelove tijela, uključujući kožu, zglobove, srce, pluća, krv, bubrege i mozak. Njezino stanje je bilo toliko ozbiljno da joj je trebala transplantacija bubrega 2017., a donorica je bila njezina bliska prijateljica Francia Raisa. 

Inače, Selenu je majka rodila sa samo 16 godina, a njezini roditelji su se razveli kada je imala pet godina. Odrastala je u siromaštvu i njena majka je jedva spajala kraj s krajem. Pjevačica je svojedobno rekla kako je s obitelji jela večeru koja je koštala samo jedan dolar. 

"Moja je mama cijeli život podredila meni i mojim potrebama. Radila je po tri posla kako bi meni bilo bolje i na tome ću joj biti vječno zahvalna", ispričala je Gomez. Pjevačica se proslavila dobivši prvu ulogu na Disneyjevu kanalu i nakon toga je ostvarila glazbenu karijeru. 

Sa samo 16 godina Selena je potpisala ugovor s poznatom izdavačkom kućom Hollywood Records, s kojom su već surađivale Demi Lovato i Miley Cyrus. Tada je dala otkaz svojoj majci i očuhu, koji su joj bili menadžeri, i počela surađivati s profesionalcima koji su joj omogućili svjetsku slavu. 

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Ovakva izdanja ne dijeli često na Instagramu, pa nas je podsjetila da i u 47. godini obara s nogu

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS