Cijela se obitelj zarazila

Poznata voditeljica udana za poduzetnika hrvatskog porijekla saznala da ima koronu prije same dodjele nagrada

showbuzz DNEVNIK.hr

Giuliana Rančić od 2007. u braku je s Billom Rančićem, kojeg je proslavilo televizijsko natjecanje "Pripravnik" Donalda Trumpa u kojem je pobijedio.

Američka voditeljica Giuliana Rančić otkrila je da su ona, njezin muž hrvatskog porijekla Bill Rančić i sin Edward zaraženi koronavirusom. 

Giuliana je o tome progovorila u videu na Instagramu i istaknula da su to saznali na vrijeme, pa nitko drugi nije izložen opasnosti. Naime, trebala je u nedjelju prisustvovati na dodjeli prestižne televizijske nagrade Emmy, ali prije toga je dobila rezultate testiranja i propustila je taj svečani događaj. 

Rančić, koja se proslavila kao voditeljica na televizijskom kanalu E!, naglasila je da je sretna što nikog nije zarazila. "Već 20 godina radim kao voditeljica i nikada nisam propustila nijednu dodjelu nagrada, ali ova godina je drugačija. Iako nisam željela to čuti, sada sam zahvalna što se otkrilo da sam pozitivna prije nego što sam putovala i izložila opasnosti druge ljude. Što se tiče zdravlja, dobro sam. Moj suprug i sin također su pozitivni, ali svi se dobro snalazimo i pazimo jedni na druge", rekla je Giuliana, koja se zbog posla trebala testirati i to se pokazalo dobrom mjerom opreza. 

Inače, voditeljica je od 2007. u braku s poduzetnikom, glumcem, voditeljem, govornikom, piscem i urednikom televizijskog programa Billom, koji je hrvatsko-irskoga podrijetla. Proslavio se u javnosti kada je pobijedio u televizijskom natjecanju "Pripravnik" Donalda Trumpa. Nakon toga je dobio posao u njegovoj kompaniji. 

Giuliana i Bill imaju osmogodišnjeg sina Edwarda.

  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS