Prava istina

Skoro 20 godina je bila najplaćenija manekenka, ali sad je iskreno priznala kroz što je prolazila iza kamera

Tom Brady, Gisele Bundchen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

"Anksioznost može biti previše za nekoga i ponekad je potrebna samo mala potpora kako bi izašli iz otrovnog kruga brige", napisala je Gisele Bundchen u svom postu na Instagramu.

Gisele Bunchen je skoro dva desetljeća bila najplaćenija manekenka na svijetu, a jedna od najljepših žena današnjice je na svom Instagramu objasnila što se godinama događalo iza svjetala reflektora. 40-godišnja ljepotica otvoreno je ispričala sve o svojoj borbi s anksioznošću.

"Iz vlastitog iskustva mogu reći da ništa nije vječno. Ponekad samo i podsjednik na to da će svi loši osjećaji izblijediti mogu biti tračak nade. Anksioznost može biti previše za nekoga i ponekad je potrebna samo mala potpora kako bi izašli iz otrovnog kruga brige", napisala je Gisele na Instagramu.

"Napadaji panike kroz koje sam prolazila su mi bili zaista teški i potražila sam pomoć. U takvim trenucima mogu vam pomoći obitelj, prijatelji i liječnici, kao i vježbe disanja i meditacija. Najvažnija stvar u svemu je to da se maknete iz svoje inertnosti te da potražite alternative", dodala je slavna manekenka.

"Život je naš najveći dar i svaki dan je vrijedan", zaključila je.

Bundchen je tijekom zavidne karijere nosila revije najboljih svjetskih dizajnera, a i danas često zagovara zdrav život. U braku je s Tomom Bradyjem od 2009. godine, a par ima dvoje djece zajedno.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS