izvela je to suptilno

Gigi Hadid konačno otkrila detalj o svojoj kćeri koje je mnoge zanimao, tajila ga je čak 4 mjeseca

Gigi Hadid (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Gigi Hadid je u opisu na svojem Instagramu napisala "mama od Khai" i tako otkrila kako su ona i Zayn Malik nazvali svoju kći.

Manekenka Gigi Hadid (25) konačno je otkrila kako su ona i njen partner, pjevač Zayn Malik (28), nazvala svoju kćer koju su dobili prije četiri mjeseca.

Manekenka je to učinila na jako suptilan način, tako što je u svoj opis na Instagramu dodala "mama od Khai".

Khai znači "odabrana" i "kraljevna ili plemkinja", a potječe od starih Egipćana, piše The Mirror. Moguće je i da je Gigi kći nazvala po sestri Belli kojoj je srednje ime Khair.

Hadid je ime svoje kćeri otkrila točno na dan kada je malena napunila četiri mjeseca. Posebnu prigodu Gigi je obilježila i fotkom u svojim Instagram Storyjima na kojoj kći ljubi u obraz, i na kojoj je otkrila tek djelić njezinog lica jer su ona i Zayn odlučili da kćerine fotografije neće dijeliti s javnosti.

Mladi roditelji sa svojom kćerkicom trenutačno žive na jednoj farmi u Pennsylvaniji koju su navodno kupili prema preporuci Gigine majke Yolande, koja također živi u susjedstvu. Život udaljen od gradske vreve više im odgovara, no tu i tamo Gigi voli posjetiti grad i prošetati se gradskim ulicama.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Tatjana Jurić vraća se na televiziju: Novim poslom pohvalila se i sama, a evo gdje ćete je opet gledati

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS