sva raskoš na izvol'te

Ronaldova Georgina objavila fotke iz privatnog aviona, pratitelji nisu oduševljeni, pa su je napali u komentarima

Georgina Rodriguez - 3 Instagram 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Georgina Rodriguez objavila je nove fotografije na kojima pozira s partnerom Cristianom Ronaldom, ali pozornost je ukrao nakit koji je imala na ruci, a neki su komentirali i fotografiju iz privatnog aviona.

Georgina Rodriguez objavila je nove fotografije na kojima se vidi raskošan luksuz koji posjeduju ona i najpoznatiji nogometaš svih vremena, partner Cristiano Ronaldo.

Na prvoj fotografiji Georgina je pozirala sjedeći u avionskom sjedalu, a na drugoj fotografiji pozirala je zajedno s Ronaldom, koji je nabacio osmijeh za fotografiju.

Na trećoj fotografiji Georgina se fotkala u automobilu, a ruku prepunu skupog nakita naslonila je na također skupocjenu torbicu, te su joj pratitelji zbog toga počeli negodovati.

''Ovo izgleda kao reklama za sat'', napisao je jedan pratitelj.

Georgina je pozirala s rukom punom narukvica, skupocjenim satom te nekoliko prstenova, a mnogi su uvjereni kako Ronalda voli zbog njegova bogatstva.

"On radi, a ona troši", "Ne brini, svi vidimo tvoj nakit", "Važno da je nakit u prvom planu", pisali su pratitelji, ali Georgina se na negativne komentare, kojih uvijek ima, nije obazirala.

Ipak, prevladavaju pozitivne reakcije jer Georgina i Cristiano imaju mnogo obožavatelja, a mnogi od njih se slažu kako je ovo dvoje savršen i predivan par.

Podsjetimo, Georgina je u travnju rodila blizance, od kojih je sinčić preminuo, a kćerkica je preživjela te su joj slavni roditelji dali ime Bella Esmeralda.

Ovaj tragičan i sretan događaj u jednom ujedinio je ovu obitelj, a nedavno su proslavili i 5. rođendan Cristianove djece, kćerkice Eve i sinčića Matea, koje je rodila surogat-majka.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Neven Ciganović u prozirnom bodiju izazvao pomutnju na crvenom tepihu, jedan dio tijela posebno je istaknuo!

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS