Nova šansa

Nakon razvoda od najpoznatijeg osuđenog zlostavljača opet ljubi, i to glumca koji se povukao iz javnosti

Harvey Weinstein i Georgina Chapman (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Prijatelj modne dizajnerice Georgine Chapman ispričao je kako su se ona i Adrien Brody zaljubili na zajedničkim večerama u Portoriku.

Filmski producent Harvey Weinstein (67) imao je podršku supruge Georgine Chapman (43) kada su tek počele optužbe za seksualno zlostavljanje 2017. godine.

No kako se broj žrtava povećavao, tako je modna dizajnerica Georgina odlučila te iste godine tražiti razvod nakon 10 godina braka s Harveyjem.

Dok je producent proglašen krivim za silovanje i zlostavljanje te bi uskoro trebao u zatvor, američki Page Six otkriva da njegova bivša supruga ljubi oskarovca Adriena Brodyja, koji se posljednjih godina povukao iz javnosti. Georginin prijatelj je ispričao kako su se glumac i ona upoznali u Portoriku prošlog travnja kada su pozvani na predstavljanje nove linije bikinija modela Helene Christensen.

Chapman i Brody zbližili su se na zajedničkim večerama, iako je ona tvrdila da nakon razvoda od Weinsteina ne želi biti u vezi. Tijekom cijelog sudskog procesa filmskog producenta Adrien je bio velika potpora Georgini.

Modna dizajnerica s bivšim mužem Harveyjem ima kćeri Indiju Pearl (9) i Dashiell (6).

Inače, Brody je poznat kao zavodnik i bio je u vezama s brojnim glumicama i modelima. Njegove su bivše djevojke manekenke Lara Lieto (26), Elsa Pataky (43) te kolegice January Jones (42), Keira Knightley (34), Sky Nellor (39) i Monet Mazur (43). 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS