U Veneciji

Glavne zvijezde zasjenila je ona - i njezin (pre)visoki izrez na haljini

showbuzz DNEVNIK.hr

70. po redu filmski festival u Veneziji privukao je mnogo poznatih i manje poznatih lica. I dok su neki zabljesnuli na crvenom tepihu, neki su pokazali svoj osebujni stil a neki i malo previše...

Sa slavnim Georgeom Clooneyjem i Sandrom Bullock započeo je 70. filmski festival u Veneciji. premijerno je prikazan njihov film 'Gravity' kojega je režirao Alfonso Cuarón, dok je kuma festivala lijepa talijanska glumica Eva Riccobono.

Sandra je za premijeru odabrala svečanu crvenu haljinu bez naramenica, dok je George kao pravi gentleman blistao u odijelu krojenom po mjeri. Ni prekid s mlađom djevojkom nije mu naštetio, a njegov šarm i dalje pali kod mnogih žena diljem svijeta.

>> Otvoren je Filmski festival u Veneciji - Kuma mu je ova ljepotica!

I dok su hollywoodski glumci potpisivali autograme okupljenoj publici, crvenih tepihom šetali su uzvanici, glumci, poznati i nepoznati... bila je tamo i umjetnica Marina Abramovič koja živi i radi u New Yorku, Marina Ripa pažnju je privlačila umjetničkom instalacijom krletke s ptičicama na glavi, no svi su komentirali nezgodu modela Natashe Borges koja je odabrala žutu haljinu s tolikom visom izrezom da joj je otkrio gaćice – koje je na sreću ipak nosila!

Osim toga, bilo crvenim tepihom šetale su još i Fiammetta Cicogna, Clotilde Courau, Eva Riccobono... Festival će trajati do 7. rujna. U okvirima glavnog programa biti će prikazano dvadeset filmova, od kojih su većina američke produkcije, no zastupljeni će biti i filmovi azijske produkcije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS