oglasila se i rada

Što se zbiva s Milanom Stankovićem? Nekada je bio jedan od najpopularnijih izvođača, a onda je potpuno nestao sa scene

Milan Stanković Screenshot/Youtube 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Mnogi su zabrinuti što se zbiva s Milanom Stankovićem koji je potpuno nestao sa balkanske scene.

Srpski pjevač Milan Stanković poptuno se povukao iz javnosti, a njegovi obožavatelji priželjkuju njegov povratak na scenu.

Čak i njegova bivča djevojka, srpska pjevačica Rada Manojlović ne zna što je s njim te je ona u više navrata isticala kako bi i ona voljela da se Milan vrati na estradu jer ima veliki talent koji nije u potpunosti iskoristio.

"Ne znam što se događa s Milanom Stankovićem. Ništa ne znam o njemu. Ovo je prvi put da ja ne znam ništa o njemu. Nema čovjeka, nestao je doslovno", rekla je Rada za Mondo

Milan je zadnju fotografiju na Instagramu objavio 2020. godine, a fanovi su zbog toga vidno zabrinuti.

"Može li netko iz Srbije potvrditi što je s Milanom? Je li još uvijek aktivan? Zašto ništa ne prenosi?", "Jel' gotovo monaštvo? Jel' se vraćaš?", "Nedostaješ nam", "Nedostaješ narodu. Vrati se nama i vratit ćeš sebe sebi", pisali su mu.

Ono što se zna je da Milan često vrijeme provodi u manastiru te da se posvetio duhovnom životu. Zbog toga mnogi misle da će se zarediti.

Povezana vijest Nekad i sad Gdje je nestao Milan Stanković? Regija ga pamti po upečatljivom imidžu, a tijekom bogate karijere odjednom se povukao iz javnosti

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate se Milana Stankovića? Prije 12 godina predstavljao je Srbiju na Eurosongu, a od tada se potpuno promijenio!

Povezana vijest Nekad i sad Srpski pjevač kojeg pamtimo s Eurosonga potpuno je promijenio imidž, a sada privlači pažnju kontroverznim stavovima

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Najpoznatiji srpski youtuber opljačkan je na Pagu: U pitanju je vrtoglava cifra, a nudi i nagradu za pronalazak lopova

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ida Prester sa suprugom se vratila s putovanja pa otkrila koja je njihova tajna sretnog braka: "Roditeljski sastanak da ne bi bio rastanak..."

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS