Najveća podrška

Pobjednica "Plesa sa zvijezdama" pohrlila u zagrljaj najdražeg muškarca: Ovo je dečko lijepe Gabrijele Pilić

Gabriela Pilić i Marin Komadina (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Gabriela Pilić i Marin Komadina u dugogodišnjoj su skladnoj vezi.

Gabriela Pilić prošle je nedjelje postala pobjednica showa "Ples sa zvijezdama".

Ona i njezin plesni partner Slavko Sobin oduševljavali su gledatelje i žiri od samog početka, a nakon 12 tjedana ponosno su podignuli pehar.

Proslava pobjede trajala je dugo u noć, a na njoj se pojavio i plesač Ištvan Varga, stvarni plesni partner atraktivne i talentirane Gabriele s kojim je rado zaplesala na zabavi.

Naime, par je dosad osvojio 16 naslova državnih prvaka u latinsko-američkim i standardnim plesovima te kombinaciji 10 plesova.

A Gabriela je sad pokazala i koga ljubi u stvarnom životu, a radi se o njezinom dugogodišnjem dečku Marinu Komadini koji se bavi korporativnim menadžmentom.

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, par voli putovati te tu i tamo podijeliti koji romantični trenutak iz života, a upravo je Marin Gabrieli bio najveća podrška u finalu nakon kojeg je objavila zajedničku fotografiju s ljubavi svog života te peharom.

"The Man", napisala je Gabriela pored fotografije te izazvala oduševljenje svojih pratitelja. "Koji sretnik", "Prekrasni ste", samo su neki od komentara koje su joj uputili ispod fotografije.

Apsolutno se slažemo!

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Ipak ju je varao u prošlosti: Ljubomorni ispad Beyonce na košarkaškoj utakmici postao hit na Twitteru

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS