Sada je i službeno!

Rekli su da! Gabriela Pilić podijelila izlazak novopečenog bračnog para i pokazala detalje s vjenčanja!

Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Gabriela Pilić podijelila je svoje videozapise s vjenčanja Paule Jeričević, a mladence je na izlasku iz crkve dočekala bakljada!

Još jedna natjecateljica showa ''Ples sa zvijezdama'' Gabriela Pilić podijelila je videozapise s vjenčanja svoje prijateljice i konkurentice Paule Jeričević i njenog odabranika Filipa Tonkovića.

Gabriela je emotivno pokazala kako je izgledao Paulin dolazak pred oltar te izlazak svježe vjenčanih mladenaca iz crkve.

Paulu je do oltara dopratio tata, a nakon sudbonosnog ''da'', mladence su ispred crkve dočekali njihovi gosti uz veliki pljesak i bakljadu koju su za mladence napravili njihova rodina i prijatelji.

Gabriela je podijelila i kako je izgledao i auto u kojem se mladenci voze, a za svoj prijevoz do svečane večere odabrali su mali crveni auto.

Pilić se za ovu svečanost itekako sredila, a podijelila je i video sa svojim partnerom prije odlaska na vjenčanje. Odjenula je ljubičastu haljinu zanimljivog kroja te za frizuru odabrala visoki ravan rep, dok je njen partner odabrao elegantnu crnu košulju i hlače te kombinaciju upotpunio crnim sunčanim naočalama.

Paulu u nedjelju očekuje napeto finale ''Plesa sa zvijezdama'' u kojem se nalaze četiri konkurentski jaka para, a bit će zanimljivo vidjeti što je Paula kao mentorica osmislila za plesnu točku s kojom želi pobijediti u ovogodišnjoj sezoni najgledanijeg showa sa svojim partnerom Filipom.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Rozga objavila snimku s mladom perspektivnom pjevačicom, a obožavatelji su ugodno iznenađeni te očekuju duet!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Finalistica ''Plesa sa zvijezdama'' prisustvovala vjenčanju s partnerom i oduševila odjevnom kombinacijom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS