Veliki gubitak

28-godišnja pop-zvijezda tragično preminula u stravičnoj avionskoj nesreći: Krenuo je na slavlje svoje djevojke...

Gabriel Diniz (Foto: Instagram) instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Latinski pop-pjevač Gabriel Diniz poginuo je u avionskoj nesreći u Brazilu.

U stravičnoj avionskoj nesreći koja se dogodila u Brazilu, poginuo je slavni latino pop-pjevač Gabriel Diniz. Mladi život ugašen je u njegovoj 29. godini života. 

Ovaj poznati brazilski pjevač (28) krenuo je iz Salvadora (u brazilskoj državi Bahia) na rođendansku zabavu svoje djevojke. No, nažalost, nije nikada stigao. 

Gabriel i njegova dva pilota bili su na pola puta do odredišta u Maceiju u sjeveroistočnoj državi Alagoas kada se avion srušio. Sva trojica su na mjestu poginula. 

Tijekom svoje kratke, ali vrlo uspješne karijere Gabriel je izdao tri studijska albuma, a njegov singl "Jenifer" ima više od 235 milijuna pregleda na YouTubeu. 

"Uz mnogo boli potvrđujemo smrt Gabriela Diniza i posade zrakoplova", poručeno je u potvrdi tragične smrti mladog glazbenika. 

Uzrok nesreće još nije poznat, a pokrenuta je istraga. Njegova djevojka Karolina Calherios čekala ga je nakon njegova nastupa, kada su trebali zajedno slaviti njezin rođendan. Mnoštvo poruka podrške i sućuti poslali su i njegovi obožavatelji, kojih na Instagramu ima više od 4,7 milijuna. 

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Najbogatiji hrvatski bračni par s velikom razlikom u godinama uživao u rijetkom izlasku u javnost

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS