sve je javno priznala!

Franku Batelić uskoro ćemo gledati u jednoj potpuno novoj ulozi: ''Imam tremu i jedva čekam!''

showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić okušat će se u ulozi voditeljice, naime skupa s Elizabetom Brodić i Duškom Čurlićem vodit će ovogodišnju Doru.

Izbor hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovozije, popularna Dora, polako se zahuktava, a objavljeno je i tko će voditi događaj koji će pratiti svi zaljubljenici u glazbu te fanovi Eurosonga.

Objavljeno je kako će, uz stalno lice Duška Čurlića, novi voditelji biti dvije mlade dame za koje nitko dosad ne bi pretpostavio da će se naći u ovim ulogama. U novu avanturu upuštaju se pjevačica Franka Batelić i glumica Elizabeta Brodić.

Franka je inače već predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2018. godine s pjesmom "Crazy" te ima iskustva sa svih strana ovog natjecanja, stoga ne čudi da je upravo ona bila izbor i za voditeljsku poziciju.

"I... Evo nas! Voditelji Dore 2022. Ovoga puta "u mrvicu" drugačijoj ulozi i naravno uz pregršt iznenađenja! Imam tremu i jedva čekam", napisala je Franka na svojem profilu na Instagramu.

U komentarima su joj se javile brojne kolegice i obožavatelji koji su joj zaželjeli sreću, a među njima su Indira Levak te Valentina Walme.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS