preslatko!

Franka pokazala božićni ugođaj iz luksuznog doma koji dijeli s Ćorlukom, a jedan detalj sve je raznježio

showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić na Instagramu je pokazala kako je okirila bor u vili u kojoj živi s Vedranom Ćorlukom i njihovim sinčićem Viktorom.

Pjevačica Franka Batelić razveselila je brojne pratitelje na Instagramu fotografijom iz luksuzne vile u Zagrebu u kojoj živi sa svojom obitelji. Pokazala je kako je ukrasila božićno drvce, no sve je raznježila fotka njezina sinčića Viktora.

Viktor na slici pozira uz drvce te na sebi ima dres sa svojim imenom, a sinčić Franke Batelić i Vedrana Ćorluke uskoro će proslaviti svoj drugi rođendan.

Prvi zajednički dom supružnika inače se, prema pisanju domaćih medija, prostire na 1553 četvorna metra i ima tri etaže, a njegova je vrijednost oko 15 milijuna kuna. Franka je već ranije pokazala i kupaonicu s bijelom ovalnom kadom i zidovima prekrivenim sivim pločicama, a za IN Magazin je otkrila i da je interijere uređivala zajedno s majstorima i Vedranovim ocem. U svoj dom Vedran i Franka uselili su se krajem prošle godine.

Podsjetimo, pjevačica i bivši nogometaš vjenčali su 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Među gostima su bili Ivan Perišić i Luka Modrić s kojima se Vedran samo nekoliko dana prije svadbe vratio sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, gdje su osvojili srebrnu medalju.

U siječnju prošle godine kao kruna njihove ljubavi na svijet je stigao sinčić Viktor, a par otada ne krije sreću koju su pronašli u roditeljskim ulogama.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS