To je svima trebalo

Franka podijelila kako se nosi s ovim teškim trenucima, ali i po čemu će najviše pamtiti godinu iza nas

Franka Batelić In Magazin 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Franka Batelić odlučila je na Instagramu podijeliti sa svojim obožavateljima kako se nosi s teškim trenucima kroz koje svi prolazimo i koja joj je misao nit vodija.

Protekla 2020. godina nikome nije bila laka i ostat će zapamćena po mnogim lošim stvarima, ali ipak se tu našlo i nečeg dobrog, a dobro je ono čemu bi posljednjih dana svi trebali težiti.

Toga je svjesna i pjevačica Franka Batelić, koja je na Instagramu opisala kako se nosi s ovim teškim vremenima i kako ih proživljava. 

"Sinoć sam u bespućima interneta slučajno naišla na ovaj citat koji u nekoliko riječi kaže sve što ja već danima pokušavam smisleno verbalizirati. Usprkos svemu... evo nas - živimo dalje. Tu je... iza ugla... proljeće", napisala je Franka na svom Instagramu.

"To mi je trebalo", "Upravo to", "Da, ovih dana kao da je ponestalo riječi, onih smislenih rečenica. Kada ostaju samo uzdasi, a ti počneš s jednom riječju i onda slijede tri točkice jer ne znaš kako da te svoje misli povežeš u smislenu cjelinu... I evo nas - živimo dalje", napisali su njezini obožavatelji u komentarima.

Uoči dolaska nove godine Franka se bila osvrnula na 2020. godinu i zaključila da će ju pamtiti po tome što je postala majka dječaka Viktora, kojeg je dobila s nogometašem Vedranom Ćorlukom.

"Zadnje popodne 2020. je tu... A ja i dalje ne nalazim prave riječi da se osvrnem na nju. Ali možda je to i OK. Već smo sve doživjeli, rekli, osjetili. Untoč svemu ja ću je pamtiti po jednom malom smotuljku sreće koji je stigao početkom siječnja i biti joj zahvalna jer me upoznala s ulogom života - ulogom mame. Bit ću kratka. Zakoračimo hrabro u novu godinu, zajedno, jači, sa svim naučenim lekcijama iz prethodne. Želim vam mirniju, sretniju, rasplesaniju 2021. punu ljubavi", poručila je.

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS