poseban dan

Franka objavila fotke s obiteljskog slavlja na luksuznom imanju svoje bake, pozirao i nasmiješeni Ćorluka koji je nestao s društvenih mreža

showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić podijelila je prizore s obiteljskog slavlja na luksuznom imanju u Istri.

Franka Batelić (29) podijelila je nekoliko fotografija s obiteljskog slavlja, a na jednoj od njih je bio i njezin suprug Vedran Ćorluka (35). 

"Dani offline", napisala je pjevačica uz fotografiju na Instagramu na kojoj je pozirala u dugoj haljini otvorenih leđa. Ubrzo je dobila brojne komplimente. 

"Predivna si", "Wow", "Najljepša", "Lijepa Franka", "Ma divna", "Ljepotice", komentirali su njezini pratitelji. 

Franka je podijelila i nekoliko fotografija na Instagram storyju i napisala da u Istri s obitelji slavi "nonin veliki 80. rođendan". Batelić je pozirala s bakom Silvanom Zustović na njezinom imanju u Istri koje se prostire na 43 hektara te ima tri smještajna objekta, vanjski bazen i saunu.

Na jednoj od slika, koju je okinula pjevačica jer je nema na njoj, su i Vedran sa psom Oskijem, Frankina mama Ingrid i brat Nikola te još neki članovi obitelji. 

Inače, Ćorluka je nakon napuštanja mjesta pomoćnog trenera u Lokomotiv Moskvi izbrisao svoje profile na društvenim mrežama, no ponekad se nađe na objavama svoje supruge.

"Nažalost, iz osobnih razloga napuštam trenersko mjesto u Lokomotivu. Hvala svima i sretno u novoj sezoni, ali i u budućnosti", njegova je izjava koja je objavljena i na službenoj stranici kluba.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Imaju ljubav o kakvoj mnogi sanjaju, nakon više od 20 godina mu klecaju koljena zbog supruge koju je često branio od kritika na račun izgleda

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS