Ne, nije Vedranu!

"Vjerujem da je jako ponosan!" Franka otkrila kome je posvetila novu pjesmu i mnogima natjerala suze na oči

Franka Batelić (FOTO: Pixsell) 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Franka Batelić otkrila je kome je posvetila pjesmu "S tobom" s kojom se vratila na scenu. Ne, nije riječ o Vedranu Ćorluki.

Nakon dužeg izbivanja Franka Batelić vratila se na glazbenu scenu. Srca starih, ali i novih obožavatelja osvojila je emotivnom pjesmom "S tobom". Mnogi su bili uvjereni da je Franka ljubavnu baladu posvetila svom dugogodišnjem partneru Vedranu Ćorluki, no nije.

Iako ju je upravo on nagovorio na povratak, Franka je dirljive riječi uputila muškarcu koji je ovaj svijet napustio prije dvije godine. Riječ je o njezinom ocu Damiru. Pravu istinu mlada pjevačica otkrila je na svom Instagramu objavivši fotografije iz djetinjstva s ocem i mlađim bratom Nikolom. "S tobom je nebo uz mene. Ovo je za tebe, tata. Svugdje si i zauvijek", napisala je Franka i  svojom objavom mnogima natjerala suze na oči.

"Uh, to je lijepa posveta. Vjerujem da je jako ponosan na tebe i u koju te je zajedno sa tvojom mamom usmjerio da odrasteš u tako lijepu i sa srcem na pravom mjestu osobu", poručili su joj obožavatelji.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS