njena srodna duša

Franka Batelić posvetila predivnu objavu osobi koja je bila uz nju u najvažnijem danu njezina života

Franka Batelić PR 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Franka Batelić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojom vjenčanom kumom Stefani Vozilom.

Pjevačica Franka Batelić (28) posvetila je objavu na svojem Instagramu svojoj prijateljici i vjenčanoj kumi Stefani Vozili.

Objavila je fotografiju na kojoj zagrljene poziraju na planini Vojak, okrenute leđima kameri.

"Sitan smo prah ispod neba. Amiche. Pogled prema djetinjstvu i svemu zbog čega jesmo", napisala je pjevačica u opisu fotke za koju je dobila na tisuće lajkova, a u komentarima su njezini pratitelji veličali njihovo prijateljstvo.

Franka i Stefani poznaju se od malih nogu što je Franka jednom prilikom otkrila na svojem Instagramu kada je podijelila njihovu zajedničku fotografiju iz djetinjstva.

I Stefani je uz svoju objavu sa svadbenog slavlja svoje prijateljice i nogometaša Vedrane Ćorluke napisala da su srodne duše i da se poznaju od 1992. godine, odnosno od rođenja.

Frankinom suprugu kum je na vjenčanju bio brat Hrvoje. Par je sudbonosno da izrekao u srpnju 2018., nakon šest godina veze, kao kruna ljubavi u siječnju 2020. godine na svijet je došao njihov sinčić Viktor.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 inMagazin Naša misica sasvim iskreno o velikoj transformaciji izgleda: Napravila je nekoliko korekcija istovremeno i sada progovorila o svemu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS