Trenuci za obitelj

Franka Batelić podijelila preslatku fotografiju Ćorluke i sina te otkrila kako provode svoje slobodno vrijeme

Franka Batelić Screenshot 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Franka Batelić objavila je preslatku fotografiju Vedrana Ćorluke koji se zabavljao sa sinom.

 

Naša pjevačica Franka Batelić slobodno vrijeme najradije provodi sa svojom obitelji, a u rijetkim prilikama kad su ona i njen suprug Vedran Ćorluka zajedno zbog njihovih obaveza, obavezno su u prirodi.

Iako većinom posjete obalu Hrvatske, ovog puta Franka je podijelila preslatku fotografiju na Instagram pričama, a na kojoj Ćorluka baca kamenčić u jezero, a maleni sin Viktor stoji i gleda.

''Sekunde do kiše'', napisala je na fotografiji Franka te potvrdila kako do zadnjeg trenutka uživaju u lijepim trenucima koje provode kao obitelj.

Franka je također zauzeta čestim probama i snimanjima showa ''Ples sa zvijezdama'', a od finala emisije dijele nas još samo dva tjedna.

Konkurencija je žestoka, a tko će od parova dogurati do samog finala saznat ćemo sljedeće nedjelje, a u polufinalnoj večeri natječu se Jelena i Marko, Sandi i Helena, Filip i Paula, Pedro i Valentina te Marko i Gabriela. Za jedanaestu emisiju pripremit će dvije plesne izvedbe, dva plesna stila.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Dekolte do pupka i prozirna čipka kojim je 47-godišnja Eva pokazala zašto je jedna od najljepših glumica!

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Zbog prizora koje su snimili paparazzi svi se pitaju kako je moguće da ona ima 54 godine, sve je izložila znatiželjnim pogledima!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS