Kraj jedne ljubavi

'Trenutno joj ne mogu pružiti to što traži od života'

showbuzz DNEVNIK.hr

Šarmantan, talentiran i zgodan - sve je to glumac Frane Perišin. No činjenica je i kako nema sreće u ljubavi. Iza njega je još jedna veza - i to sa zaručnicom Martom Žegurom, s kojom ima sinčića Andru.

Frane Perišin je za magazin Story objasnio razloge koji su doveli do kraja ljubavi s njegovom zaručnicom i pomoćnicom kostimografkinje u ZeKaeMu, Martom Žegurom.

'Dogodile su se moje svakodnevne obveze, snimanja i rad na predstavama u Dubrovniku i Zagrebu tijekom tri godine, neraspakirani kovčezi', dio je intervjua kojeg je poznati 53-godišnji glumac dao magazinu Story.

Astrologinja im prorekla prekid još 2012. godine!

Par je u vezi bio nešto manje od dvije godine, a njihov sinčić je nedavno proslavio prvi rođendan. Glumac iz prijašnjeg braka ima još dvoje djece - 23-godišnju Anu i 21-godišnjeg Antu.

'Naš je Andro u dobrim rukama. Mojoj novoj obitelji s Martom perspektiva je dislociranost, a u nekvalitetnoj atmosferi nitko ne želi živjeti. Da ne bi došlo do nekih pogrešnih riječi vratio sam se u svoj prostor, blizu mora, gdje sam kod kuće. Imamo predivnog sina i u budućnosti se nadam da ćemo biti partneri u podizanju i odgoju našeg Andre', izjavio je Frane Perišin te dodao kako ne može apsolutno ništa prigovoriti Marti, kako ona ima potpuno pravo tražiti to što traži od života i kako je svjestan da joj on to trenutno ne može pružiti.

Cijeli intervju s Franom Perišinom pročitajte u tiskanom uzdanju magazina Story.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS