Milijarderka svrgnuta s trona

Nećete vjerovati koja je fotografija oborila svjetski rekord u prikupljanju lajkova na Instagramu

Kylie Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Fotografija Kylie Jenner više nije najlajkanija na Instagramu, sada je to fotografija običnog jajeta.

Sve donedavno najmlađa milijarderka na svijetu, slavna Kylie Jenner, držala je svjetski rekord s najlajkanijom fotografijom objavljenom na Instagramu, sve dok se nije pojavilo jedno obično jaje.

Naime, profil na Instagramu otvoren pod imenom World Record Egg uspio je oboriti svjetski rekord, skupivši do ovog trenutka 38.938.452 lajka. Prije jajeta, najviše lajkova imala je fotografija koju je Kylie objavila nakon rođenja kćeri Stormi, i to više od 18 milijuna.

"Idemo postaviti svjetski rekord i neka ovo bude objava s najviše lajkova na Instagramu. Srušimo rekord koji trenutačno drži Kylie Jenner (18 milijuna). Možemo mi to", stoji uz fotografiju jajeta.

I to se stvarno dogodilo. Svjetski je rekord oboren, no čini se kako Kylie nije presretna zbog toga. Sudeći prema posljednjim objavima na svom profilu, odlučila je povratiti krunu.

Prvo je objavila video u kojem razbijeno jaje pokušava ispeći na vrućem asfaltu i prikupila 26.051.812 pregleda, a na posljednjoj fotografiji pozira samo u donjem rublju i bijeloj traper-jakni.

Priču o jajetu doista prati cijeli svijet, pa je tako magazin Paper, koji je između ostalog jednom prilikom srušio internetskom naslovnicom na kojoj se nalazila starija Kylieina sestra Kim Kardashian, u potpuno razgolićenom izdanju. Ovog puta na naslovnici je razbijeno jaje.

"Slomilo internet", stoji na naslovnici koju je dosad krasila i sama Kylie.

Jaje je tako osim Kylie nadmašilo i druge svjetske zvijezde čije objave imaju višemilijunske lajkove, poput Beyonce ili Selene Gomez

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Oglasio se suprug Jelene Karleuše, ona pobjegla iz Srbije, a nogometaš otkrio šokantne detalje iz njihove navodne veze

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Tek što je srela milijardera, trenutačno najpoznatija ljubavnica na svijetu priznala prijateljici: "To je muškarac kakav mi treba"

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Karleuša objavila golišave fotke nogometaša! Ognjenu uputila prijetnje: ''Ti crve više nećeš igrati nogomet''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS