''sad i više nikad!''

Svjedočite povijesnom trenutku u Supertalentu, pogledajte kako je do njega došlo!

Moćne plesne pokrete na pozornicu Supertalenta donijele su mlade Riječanke iz plesnog kluba Flash Dance Unit koje su koreografijom prenijele poruku mira.

''Kad dođem na trening, na ples, problemi nestanu i opustim se.  Atmosfera je uvijek razigrana, zabavna, ovo mi je druga obitelj. Ova koreografija je dosta emotivna, inspirirana ratom u Ukrajini, htjele smo pokazati da uvijek nastradaju oni najneviniji'', rekle su članice plesnog kluba Flash Dance Unit prije svog nastupa u showu Supertalent. 

''Ja sam danas podbacila, vi niste, ne zato što sam bila dekoncentrirana nego zato što me jedna članica kupila, ali kompletnu pažnju mi je ukrala. Ja ću vjerovati da je ta jedna kao i sve ostale, ona nosi energiju za sto, što se mene tiče, prošle ste'', rekla im je Martina. 

''Tara je pomela sve, ali timski rad ne bi bio timski rad da nema svih ovih djevojaka i da zaista niste bile prava vojska. A sad ćemo vidjeti kako je Davor vidio ovu vašu priču'', zaključila je Maja, nakon čega je uslijedio zanimljiv trenutak. 

''Da, vas dvije ste kao iskomentirale sve ovo očito, a niste rekle što ste vidjele'', dodao je Davor u svom stilu. 

''Komentiraj priču, a mani se ovih praznih riječi'', poručila mu je Martina. 

''Ma mani se ti mog komentara'', odbrusio joj je Davor. 

''Ne želiš komentirati? U redu'', rekla je Martina, ali Davor je ipak došao na red. 

''Za sve sustave poput vojske uvijek je potrebna jedna osoba koja drugačije razmišlja i gleda da bi pokrenula lavinu drugačijeg razmišljanja, i to je tako bilo i ovdje, u današnjem svijetu se to može primijeniti da dobro i ljubav trebaju od nekud krenuti da bi se prelili na sve ostale'', zaključio je Davor zbog čega Martina nije odoljela da ga ne poljubi u glavu. 

''I njemu se nekad omakne da on kaže nešto što ja mislim'', objasnila je Martina svoj postupak. 

''Ovo je bio povijesni trenutak, dogodilo se sad i više nikad'', primijetila je Maja. 

''Jasna je poruka, treba plesati i družiti se'', zaključio je Fabijan.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Noge od milijun dolara: Naša bivša misica kao da je jučer napustila modne piste!

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Zbog žene u crvenom kompletiću na zagrebačkoj špici sve je stalo na tren, prizori kao iz filma!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte trenutak kad je Maja napala Bilmana jer joj je gledao u noge: ''Pa nije lijepo prijatelju, nije lijepo...''

Povezana vijest inMagazin Ovo je doza slatkoće koja vam je potrebna danas i svaki dan, vjerujte nam kad vam kažemo!

Povezana vijest Celebrity Bliski susret Martine i ovog muškarca nasmijat će vas do suza, zbog njega joj je čak i psovka izletjela!

Povezana vijest Celebrity Srpski pjevač kojeg Hrvatice obožavaju u tajnosti je dobio dijete sa ženom s kojom je 15 godina bio u paralelnoj vezi

Povezana vijest Celebrity Poznata Srpkinja koja uživa u luksuzu otkrila odakle joj novac za privatne avione i skupe automobile: "Propatila sam..."

Povezana vijest Celebrity Nives Celzijus javila se iz kreveta u seksi korzetu, nije mnogo toga ostavila mašti na volju: "Popravila si mi dan..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS