Predivne objave!

Finale ''Plesa sa zvijezdama'' je stiglo, a evo kako su se finalisti showa oprostili od svojih partnera i emisije!

Sandi i Helena Instagram 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Veliko finale ''Plesa sa zvijezdama'' je stiglo, a evo kako su se kandidati hit-showa oprostili od emisije u kojoj su proveli 12 tjedana.

Večeras se održava velika finalna emisija ''Plesa sa zvijezdama'', a natjecatelji i finalisti showa stekli su veliko iskustvo te nova prijateljstva kroz proteklih 12 tjedana koliko je trajala emisija.

Mnogi od njih posljednju epizodu dočekali su emotivno pa su se neki od njih i na Instagramu oprostili od svojih partnera i emisije koja im je doslovno promijenila život.

Valentina Walme objavila je fotografiju s plesnim partnerom Pedrom i napisala u opis kako je ovaj tjedan vrlo emotivna.

''Toliko emotivan tjedan prepun prekrasnih komentara podrške, suza, smijeha, znoja, masnica… Jedva čekam da ostavimo sutra sve na podiju! Mi ćemo dati 1000%, a vi ćete, nadam se, uživati u svim izvedbama finalista!'' napisala je Valentina u opis fotografije.

Pedro Soltz je također bio vrlo emotivan zbog zadnje emisije showa, a raznježio je i sve pratitelje objavivši fotografiju s Valentinom na kojoj oni dvoje leže na plesnom podiju držeći se za ruke.

''Ne mogu vjerovati da je došlo to vrijeme. Ne znam da li da plačem ili da se smijem… Zapravo, i jedno i drugo. Nakon 4 ekstremno intenzivna mjeseca, sutra će biti naš “LAST DANCE” i kraj ove avanture. Puno truda, posla, sreće, frustracija, pobjeda i poraza… Ne znam za moje kolege, ali ja sam imao bujicu emocija kakva mi se do sada rijetko kad uopće dogodila. Počeo sam ne znajući ništa o plesu, a sada sam potpuno zaljubljen u njega'', dio je opisa ispod Pedrove fotografije.

Posebno emotivan bio je i na Instagram pričama na kojima je objavio svoju reakciju stigavši u studio po posljednji put. ''Falit će mi ovo'', kratko je rekao.

Jelena Perić sa svojim je partnerom podijelila nekoliko Instagram priča iz studija, a oboje su se složili kako ne mogu vjerovati da je već stigao kraj.

Marko Mrkić je na svom Instagramu podijelio i njihovu zajedničku fotografiju s prvog odrađenog trening koji je bio vrlo davno.

Sandi Pego je sa svojim pratiteljima podijelio fotografiju s Helenom Janjušević na kojoj kleče na podiju u čvrstom zagrljaju.

''Ne mogu vjerovati da je sve ovako brzo prošlo, najbolji pokazatelj je Cindy koja je već u šestom mjesecu trudnoće. Ovo nije zadnji opis na temu Plesa sa zvijezdama, ali je definitivno zadnji trening na ovom podiju. Krv, znoj i suze su se isplatile, a sad idemo razvaliti to finale u našem stilu'', napisao je Sandi.

Helena je u komentarima dodala kako plače čim se sjeti svega te da je ova plesna pustolovina čista sreća.

Paula Jeričević prije nekoliko je dana podijelila fotografiju čvrstog zagrljaja s Filipom Vidovićem.

''Iza nas su 4 predivna mjeseca, a danas smo već korak do finala! Otplesat ćemo sa jednakim guštom kao što smo i krenuli ali će nam danas više nego ikad trebat vaša podrška'', poručila je svojim pratiteljima.

Ostale fotografije pogledajte u galeriji, a tko će od ova četiri para odnijeti pobjedu i postati novi najbolji plesni par ovogodišnje sezone ''Plesa sa zvijezdama'' pogledajte večeras u 20.15 na Novoj TV.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Ella Dvornik objavila da je na novoj estetskoj operaciji pa u komentarima pokrenula prepirke među pratiteljima

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Najatraktivnija navijačica u personaliziranom dresu i vrućim hlačicama uspješno prognozirala završetak finala Lige prvaka!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS