Miljenik ženske publike

Jedan od naših najzgodnijih glumaca iznenadio rijetkim pojavljivanjem u javnosti, ovaj put s njim nije bila i žena koja mu je zarobila srce!

Filip Juričić Nova TV 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Filip Juričić se nakon dugo vremena pojavio na nekom događaju, a ovaj put sa sobom nije poveo svoju partnericu Niku Dogan.

Glumac Filip Juričić, kojeg trenutačno možemo gledati u humorističnoj seriji Nove TV "Bogu iza nogu", nakon dugo se vremena pojavio na nekom događanju.

Njegov dolazak na premijeru filma "Zbornica" na Zagreb film festivalu nije mogao proći neopaženo jer ga posljednjih godina nemamo često priliku vidjeti u javnosti, a oduvijek je slovio kao jedan od najzgodnijih domaćih glumaca i miljenik ženske publike. Jednom prilikom nam je otkrio i što misli o tom laskavom statusu.

''Jako mi je drago da još uvijek slovim za miljenika ženske publike, iako sam ja došao u neke malo ozbiljnije godine, ove godine sam navršio 40. Postao sam obiteljski čovjek, djeca, žena i to, ali uvijek će mi biti drago i uvijek će mi laskati da me ženska publika voli", kazao je glumac za DNEVNIK.HR.

Filip se na događanju pojavio bez svoje partnerice Nike Dogan, od koje se rijetko odvaja, a skupa imaju i sinčića Lava, dok glumac iz prošle veze s profesoricom hrvatskog jezika Mateom Roščić ima i sina Jana.

Zbog serije "Bogu iz nogu", u kojoj je utjelovio seoskog frajera Đuru Janjića, Filip je morao znatno promijeniti svoj imidž, pa ga je bilo i pravo osvježenje vidjeti bez fudbalerke i u normalnoj odjeći.

Filip, koji je sin još jednog proslavljenog domaćeg glumca, Pere Juričića, publiku je osvojio ulogama u serijama "Na granici", "Zakon ljubavi", "Čista ljubav" i "Larin izbor".

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS