Čestitamo!

Odrasli u istoj četvrti: Filip Hrgović zaprosio svoju djevojku koju zna od djetinjstva

Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Filip Hrgović zaprosio je svoju dugogodišnju djevojku Marinelu Čaju.

Jedan od najuspješnijih hrvatskih boksača i prvak svijeta u kategoriji WBC Filip Hrgović, odlučio je zaprositi svoju dugogodišnju djevojku, ekonomisticu  Marinelu Čaju, piše Story.

Filip i Marinela ovu vijest nisu demantirali, a dodatno ju je potvrdila fotografija koju je Filip objavio na svom profilu na Instagramu, a koja prikazuje njega i prijatelja iz djetinjstva kojeg oslovljava kumom.

A  još iz djetinjstva poznaju se Filip i Marinela, jer su naime odrasli u istoj četvrti u Sesvetama. U vezi su više od pet godina, isprva su se počeli spontano dopisivati, a potom i izlaziti.

Baš kao i Filip, Marinela je velika zaljubljenica u sport, trenira odbojku u jednom klubu u Dubravi, a ljubav prema sportu još ih je više zbližila, prenosi Story 

"Zna kakav mi je tempo, pa ne inzistira na svojim željama, nego se prilagođava mojim obvezama", izjavio je Filip za Novu TV te otkrio da razmišlja o braku i djeci, ali da prije toga mora ostvariti financijsku stabilnost.

Filipu je osim Marinele njegova obitelj najveća podrška u svemu što radi, iako im nije svejedno što se bavi opasnim sportom. Vjerujemo da ih je vijest o zarukama učinila presretnima te da za Filipa i Marinelu slijedi slatko planiranje najvažnijeg dana u životu.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS