Stvarno blista!

Kate Middleton nakon teškog razdoblja izgleda bolje no ikad, fanovi oduševljeni njenim napretkom: "Naziru mi suze..."

Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kate Middleton jučer se susrela s tinejdžericom oboljelom od raka, a ljubitelji britanske kraljevske obitelji ne prestaju s pohvalama.

Supruga britanskog prijestolonasljednika Williama, Kate Middleton nastavlja s pojavljivanjem u javnosti poslije završetka kemoterapije.

Jučer se susrela sa 16-godišnjom Liz, koja boluje od rijetkog i agresivnog tumora, a princeza je oduševila sve kada je ovu strastvenu fotografkinju zagrlila. Isto tako, Kate i William su se fotografirali s Liz i njezinom obitelji i objavili na društvenim mrežama.

Mnogi ljubitelji obitelji Windsor iskoristili su ovu priliku i pohvalili Kate što koristi svoju priču kako bi pomogla drugima u borbi s rakom.

"Drago mi je vidjeti Kate, izgleda lijepo i otmjeno kao i uvijek", "Želimo Kate i Liz uspješne oporavke!", "Lijepo ih je vidjeti ponovno zajedno", "Ova prva slika mi je u srcu", "Koje ugodno iznenađenje", "Nadiru mi suze na oči kad vidim prelijepu princezu od Walesa (i buduću kraljicu!) kako se osjeća dovoljno dobro da ponovno radi!", pišu oduševljeni komentatori.

Sve o jučerašnjem susretu pročitajte OVDJE.

Kate priprema veliki događaj za Božić, a o čemu se radi, prisjetite se OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Princ Harry ponovno posjetio London, zna se i koji je bio razlog njegova kratkog boravka ondje

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Nekad i sad Omiljena televizijska forenzičarka u stvarnom životu ima još unikatniji imidž od ovog, ni najvjerniji fanovi ne bi je prepoznali!

Dalibor Matanić prvi put u javnosti nakon afere koja je šokirala Hrvatsku, njegov izraz lica otkriva kako se zbog svega osjeća

Elton John o svom zdravstvenom stanju: ''Da vam budem iskren, nije ostalo puno...''

Povezana vijest Celebrity Lijepa domaća glumica zarobila je srce saborskog zastupnika, vratila mu je vjeru u ljubav nakon velike tragedije koju je doživio!

Povezana vijest Celebrity Sanaderova starija kći udala se u tajnosti! Već je godinama u Americi, a zbog ljubavi je počela ispočetka

Tereza Kesovija završila u bolnici, otkrila što se dogodilo: ''Nisam u stanju puno objašnjavati...''

Mate Rimac oglasio se prvi put nakon šuškanja da ima novu curu, sve je iznenadio: ''Kakva eksplozija...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS