Velika čast!

Naša uspješna novinarka pohvalila se fotografijom s papom Franjom: "Osjećam se zahvalno i blagoslovljeno"

Fani Stipković (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Fani Stipković upoznala je papu Franju u Vatikanu.

Novinarka i televizijska voditeljica Fani Stipković na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju iz Vatikana, gdje je imala priliku upoznati papu Franju.

"Kakva čast je bila upoznati Svetog Oca. Osjećam se neizmjerno zahvalnom i blagoslovljenom da sam mogla posvjedočiti njegovoj dobroti i primiti njegovu ljubav i blagoslov što me još jednom podsjetilo kako bi svi trebali težiti da živimo puni ljubavi, dobrote, suosjećanja i oprosta jedni za druge. Čovjek samo srcem dobro vidi, bitno je oku nevidljivo, napisala je Fani uz fotografiju s papom Franjom.

Uz to Fani je podijelila i jedan od brojnih papinih citata: "Svijet nam govori da tražimo uspjeh, moć i novac. Bog nam govori da tražimo poniznost, služenje i ljubav". 

Fani je nedavno imala priliku upoznati i najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića koji joj je u ekskluzivnom intervju otkrio detalje svog hrvatskog porijekla i zašto obožava Hrvatsku.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Možda nije tipična ljepotica, no ona je jedina uspjela smiriti okorjelog zavodnika i slamatelja ženskih srca

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS