sada je i službeno!

Fani Stipković romantičnom fotkom potvrdila vezu s legendarnim nogometašem i pohvalila se poklonom za Valentinovo

showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Stipković na Instagramu je potvrdila vezu s Fernandom Hierrom njihovom zajedničkom fotografijom, a pohvalila se i poklonom koji je dobila za Valentinovo.

Naša novinarka sa španjolskom adresom, 39-godišnja Fani Stipković, više ne skriva vezu s legendarnim nogometašem Fernandom Hierrom (53).

Nakon što su nekoliko puta snimljeni zajedno u javnosti, Fani je vezu potvrdila i na svojem Instagramu romantičnom fotografijom.

Uz njihovu prvu zajedničku fotku na društvenoj mreži stavila je samo srce, a nasmijani i zagrljeni su oduševili njezine pratitelje.

"Baš ti dobro ljubav stoji!", "Prelijep ste par", "Super ste", "Divni ste", nizali su se komplimenti uz brojna srca i čestitke za Dan zaljubljenih.

Fani se u svojim pričama na Instagramu pohvalila i da joj je Fernando za Valentinovo poklonio cvijeće, a u opisu je istaknula kako je "sretna djevojka".

Otkako živi i radi u Španjolskoj, atraktivna Velolučanka je nekoliko puta završavala na listama najseksi novinarki Europe, a svoj ljubavni život do sada je uspješno skrivala.

I legendarni nogometaš je svoj privatni život uvijek čuvao daleko od očiju javnosti, no čini se da mu s Fani to neće biti lako jer je naša novinarka izazvala veliko zanimanje španjolskih medija još otkako su zajedno viđeni na finalu Davis Cupa u prosincu prošle godine.

Hierro se, inače, 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par zajedno ima dvoje djece, sina Alvara i kćer Claudiju.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Šarmantni glumac osvojio je našu najljepšu plesačicu, a evo kako žene reagiraju na njegove mišiće: "Moram vam, nažalost, razbiti mit"

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Pogledajte kako izgleda samozatajna sestra Petra Graše, isplivala je njihova rijetka zajednička fotografija!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS