Pozirali zagrljeni

Naša seksi novinarka i bivši nogometaš otputovali u grad ljubavi, a poznat je i razlog ovog odlaska!

Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Instagram 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Fani Stipković sa svojim je partnerom Fernandom Hierrom otputovala u grad ljubavi, a već je objavila i fotografiju iz hotela.

Naša poznata sportska novinarka Fani Stipković i njen partner, bivši nogometaš Real Madria Fernando Hierro, otputovali su u Pariz gdje će se odigrati finale Lige prvaka između Liverpoola i Real Madrida.

Fani je na Instagramu podijelila fotografiju iz hotela na kojoj pozira s dragim, a fotografiju je komentirala i Iva Šarić, djevojka Brune Petkovića koji su nedavno i sami s Fani imali druženje u Madridu.

Par koji rijetko imamo priliku vidjeti zajedno s Fani je pozirao u kafiću, a ona je fotku objavila u svojim pričama na Instagramu uz opis: "Hrvati u Madridu".

''Savršeni'', napisala je Iva na fotografiju Fani i Fernanda, a pohvalili su ih i ostali pratitelji.

''Lijep par'', ''Odličan par u gradu ljubavi'', napisali su, a mnogi su i Fernandu poželjeli sreću s obzirom da njegov bivši klub igra finale.

Inače, nedavno se doznalo kako se Fani krajem prošle godine zaručila za Hierra, a mediji pišu i da bi se par trebao vjenčati ovo ljeto na Korčuli.

O njihovoj vezi počelo se šuškati kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, a nedugo zatim su za španjolske medije potvrdili su da su par.

Atraktivna Velolučanka svoj ljubavni život dosad je uspješno skrivala, a otkako živi i radi u Španjolskoj, nekoliko je puta završavala i na listama najseksi novinarki Europe.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Marijanu Mikulić zbog fotke u kratkim hlačicama prozvala jedna pratiteljica, glumica joj na to odgovorila pozirajući na plaži

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Šuput objavila fotku s Grašom: ''Nek sam i ja neke stvari nekom starijem od sebe s guštom objasnila''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS