što joj je ovo trebalo

Zbog brojnih plastičnih operacija nekad prelijepa glumica danas se jedva može nasmijati

Famke Janssen (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Famke Janssen prije samo nekoliko mjeseci izgledala je drugačije i bolje, no sada ne može ispraviti ono što je godinama radila na licu.

55-godišnja nizozemska glumica Famke Janssen danas je najpoznatija po brojnim estetskim operacijama kojima je deformirala lice.

Bivša manekenka te glumica nekada je bila zanosna holivudska dama čijoj su se ljepoti divili i muškarci i žene, no ni takva nije odoljela čestim odlascima pod nož te tretmanima botoksa.

Iako rijetko koja pripadnica ljepšeg spola u zabavnoj industriji odolijeva čarima takvog uljepšavanja, neke toliko pretjeraju da se u potpunosti mijenjaju, što se nažalost dogodilo i s Famke.

U posljednje vrijeme, zvijezda filmova "X-Men" i "Taken" sve je češći gost raznih evenata, pa ne čudi što se ponovno aktiviralo pitanje njezinog izgleda.

Njezino oči su danas "mačkastije" nego inače, a kada se nasmije, slavna brineta izgleda kao da to jedva uspijeva napraviti. Jamke je prije samo nekoliko mjeseci izgledala drukčije i mnogo bolje, no sada je prekasno za vraćanje na staro.

U našoj se galeriji uvjerite kako je tekla njezina fizička promjena kroz sve ove godine pod svjetlima reflektora.

 

Dado i Karlo iz serije Na granici otkrili tajne sa snimanja
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS