Njegovo srce pripada njoj

Naš miljenik žena nakon dugo vremena pokazao djevojku u koju je zaljubljen još od srednje, a priznao je i što jedva čeka

Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek, Frano Ridjan Nova TV 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Fabijan Pavao Medvešek nema naviku često pokazivati svoju djevojku Karlu Abramović na društvenim mrežama, ali kada to učini, svi ih hvale kako su lijep par.

Nakon predaha od pobjede u showu "Tvoje lice zvuči poznato" i dok ga gledamo u seriji "Dar Mar", naš glumac Fabijan Pavao Medvešek na svom se Instagramu vratio u toplije vrijeme i otkrio kako već odbrojava dane do omiljenog godišnjeg doba.

"161 dan do ljeta", napisao je Fabijan uz fotografiju na kojoj pozira sa svojom djevojkom Karlom Abramović na jet-skiju, a nezapaženo nikako nisu mogli proći ni mišići na njegovim rukama.

"Divni", "Baš ste slatki", "Kaj ste fajn, baš guštate", "Predivni ste vas dvoje", "pohvalili su ih Fabijanovi pratitelji.

Fabijan i Karla zajedno su već godinama još od srednjoškolskih dana, a nedavno je otkrio kako mu je upravo on bila najveća podrška za vrijeme snimanja "TLZP-a".

"Moram priznati da je moja cura mene uspjela spakirati svaki dan i dočekati svaki dan i bez nje – nema šanse, ja ne bih… Toliko puta sam rekao ne mogu, ne želim, neću i ne mogu. Onda bi ona rekla - gle, fakat možeš, kaj briješ, i zbog toga sam uspio svaki dan dovesti do kraja i svaki dan shvatiti da stvarno mogu'', priznao je Fabijan.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS