Sanjaju o uspjehu u gastronomiji

Mlada studentica na prijavu u MasterChef nagovorila i svog dečka: ''Bit će to fer borba!''

Anamaria Šimićak, MasterChef Nova TV 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Ispred nas je još jedna epizoda MasterChefa, a u nju nam dolazi i jedan zanimljiv ljubavni par.

U posljednjoj audicijskoj epizodi MasterChefa još nekolicina kandidata dobit će svoju priliku ući u show. Natjecatelji će se demonstracijom svojih kulinarskih vještina pred žirijem truditi dobiti pregaču koja im omogućuje da zarade svoje mjesto u MasterChef kuhinji. Upoznat ćemo šaroliku grupu natjecatelja koja će pokazati svoje kulinarske kreacije i ispričati osobne priče, a među njima će se istaknuti jedan mladi ljubavni par.

Petar Marić i njegova djevojka Anamaria Šimićak donijet će dašak ljubavi pred žiri – chefove Maria Mihelja, Gorana Kočiša i Stjepana Vukadina. Iako je natjecanje izazovno, Petar je uvjeren da će njihov odnos ostati čvrst: ''Nemam straha, natjecanje s Anamarijom bit će fer borba.'' Zanimljivo je da je upravo Anamaria bila ta koja se prva odlučila prijaviti na show, a svojim entuzijazmom potaknula je i Petra. Oboje studiraju međunarodni menadžment u hotelijerstvu i turizmu, no u različitim gradovima. Petar dolazi iz malog mjesta Suhač kraj Sinja, dok je Anamaria iz Karlovca. Da se prijavi u MasterChef, ohrabrila ju je majka, a sudjelovanje u showu za nju bi bio veliki korak prema ostvarenju sna u gastronomiji. Nakon što su dugo razmatrali sve što ih čeka u natjecanju, Anamaria i Petar zaključili su da ništa ne može poljuljati njihov odnos – čak ni kulinarska borba za prestižnu nagradu.

Anamaria je u kuhinji orijentirana na spajanje nespojivog i voli riskirati. Omiljena joj je mediteranska kuhinja, s naglaskom na ribu i povrće. Također joj je važna dekoracija, jer se odmalena bavi crtanjem, pa to primjenjuje i na svoja jela. Mjesec dana radila je u restoranu kao pomoćna radnica.

''Sanjam o tome da uspijem u gastronomiji'', otkrit će ona te će žiriju pripremiti janjeće kotlete u umaku od čokolade, glazirane mrkve te pire od bijelog graha s nasjeckanim bademima.

''Prijavio sam se na MasterChef kako bih pokušao ostvariti svoje snove i dat ću sve od sebe da dobijem pregaču'', objasnit će Petar, a kako će proći on, Anamaria, ali i ostali kandidati, doznat ćemo u posljednjoj audicijskoj emisiji.

Tko će sve uspjeti ostvariti svoje snove i pridružiti se natjecanju za titulu MasterChefa, saznajte u novoj epizodi prepunoj iznenađenja na Novoj TV!

U prošloj epizodi žiri i gledatelje rastužila je životna priča jednog kandidata. Više pročitajte OVDJE.

A imali smo i jednog kandidata povratnika, o kome se radi pogledajte OVDJE.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Nekad i sad Sjećate se Kome iz naše humoristične serije? Od njegove uloge prošlo je 16 godina, a ovako izgleda danas!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Ne, ovo nije fotošop! Besprijekorno lice Madonne u zadnjem izlasku sve je zapanjilo, evo kako je izgledala prije samo mjesec dana!

Veliko slavlje u domu Aleksandre Prijović, njena majka nije mogla suspregnuti emocije: ''Moja mala djevojčica...''

Maja Šuput slavi rođendan, znate li koji? Uz slavljeničke fotke napisala je: ''Ma tko još broji!''

Posljednje fotke Joeyja iz Prijatelja zabrinule su njegove kolege iz serije, potpuno se odvojio i zapustio, a oni žele samo jedno

Najtajanstveniji par Hollywooda ljubav je dugo negirao, a kemija se rodila nakon strastvenih scena u zajedničkom filmu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS