strašno iskustvo

Kandidat MasterChefa o teškoj prometnoj nesreći zbog koje je danas zahvalan na životu: ''Zabili smo se u stablo...''

Ivo Kežić, MasterChef Nova TV 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Novu epizodu MasterChefa ispunit će još kandidata koji su odlučili okušati svoju sreću pred žirijem, a jedan će progovoriti i o strašnom iskustvu koje je doživio.

Novi natjecatelji dolaze pred MasterChef žiri s jednom misijom – impresionirati Gorana, Marija i Stjepana kulinarskim umijećem ne bi li izborili svoje mjesto među najboljima. Uz kreativnost i preciznost, natjecatelji će svojim jelima pokušati dokazati da su dostojni titule MasterChefa, dok će žiri pažljivo procjenjivati svaki zalogaj.

Žiriju će se s vještim filetiranjem ribe predstaviti Ivo Kežić koji se za kuhanje opredijelio u drugom razredu srednje škole kada je shvatio da njegova budućnost nije kompjuter već kuhinja. Svoje iskustvo gradio je radeći sezonski po restoranima na obali. Veliki je pozitivac i zahvalan na životu, naročito nakon preživljene automobilske nesreće o kojoj će progovoriti na audiciji.

''Prijatelj i ja smo išli raditi kod njega na zemlju. Zabili smo se u stablo. Prijatelj je izgubio vid na jedno oko. Bio sam suvozač i proveo sam deset dana u bolnici'', ispričat će 25-godišnji Ivo koji je inače obožavatelj mediteranske kuhinje, što će i pokazati na audiciji, a u slobodno vrijeme bavi se futsalom.

Priliku u MasterChefu potražit će i 63-godišnja Marija Benjak koja kaže: ''Sama riječ MasterChef je nešto veličanstveno''. Marija je baka šestero unučadi i majka troje djece koja će za žiri pripremiti puretinu s domaćim mlincima na moderniji način.

''To je tradicionalno međimurskoj jelo. Ima priča o Matiji Gupcu koja kaže da je jako volio puricu s mlincima i da su mu je poslužili prije nego je išao u seljačku bunu'', ispričat će Marija.

Svoju ulaznicu u MasterChef španjolskim okusima pokušat će zaraditi Sergio David Varela Ramirez (34) koji se prije desetak godina iz Španjolske doselio u Hrvatsku. Isprva je došao studirati, a potom se u Lijepoj Našoj skrasio zbog ljubavi. Pred žiri će stati i drugi zanimljivi natjecatelji, a tko će se predstaviti u novoj audicijskoj emisiji MasterChefa te tko će dobiti dragocjenu pregaču, ne propustite pogledati večeras na Novoj TV.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Nećete vjerovati koliko Antonija Šola ima godina! Naša pjevačica kao da je zaustavila vrijeme: ''Ti si poput vina...''

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Sergej Trifunović uhvaćen je ispred suda u Splitu, kasnio je na ročište, a s njim je bila i 23 godine mlađa supruga

Povezana vijest Celebrity Kandidatkinja MasterChefa žiri je ostavila bez teksta neobičnim trikom: ''To sam čula od susjede Marice''

Povezana vijest Celebrity Kandidat MasterChefa u kuhinju stigao sa slikom bake, ovako je objasnio svoj potez: ''Nekako mi je...''

Povezana vijest Zanimljivosti Evo zašto ne smijete propustiti prvu MasterChef epizodu: Ambiciozni ljubavni par zasukat će rukave i pokazati kako se snalazi u kuhinji!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS