Ovo će zauvijek pamtiti!

Evo kako su se zabavljali kandidati MasterChefa nakon finala, pobjednik je čak zaplesao i linđo, a dočekala ih je i torta!

Proslava nakon finala MasterChefa - 7 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Kandidati MasterChefa zabavili su se nakon finala u kojem je pobjedu odnio Luka Veić, a on je tom prilikom i zaplesao s bivšom natjecateljicom Ivanom Soldo.

MaterChef 2023. godine ja gotov, a nakon velike pobjede mladog Luke Veića kandidati ovogodišnje sezone zabavljali su se na posebno pripremljenoj zabavi nakon snimanja.

Na svojim Instagram pričama kandidati su pokazali kako je luda proslava izgledala, a posebno je veseo bio Luka koji je u jednom trenu s bivšom kandidatkinjom Ivanom Soldo zaplesao i linđo.

Kako je to izgledalo, pogledajte OVDJE.

Bila je tu i slavljenička torta koju su Luka i finalistica Sarah Mikulec zajedno rezali, a uz zlatne konfete i glasnu glazbu natjecatelji su obilježili jedno posebno putovanje u njihovom životu.

Dio atmosfere pogledajte u našoj galeriji.

Podsjetimo, 19-godišnji Luka Veić za samo nekoliko bodova odnio je pobjedu nad Sarom, a svojim fantastičnim slijedovima jela žiri su ostavili bez teksta.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Stjepan Vukadin oglasio se nakon finala i pobjede svog Luke, emocije su još uvijek na vrhuncu: ''Ljudi moji, pa što reći?''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Rozgin fan uzeo je bolovanje da je vidi i postavi joj jedno pitanje, a zbog onog što mu je odgovorila svi su prasnuli u smijeh!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS