Pogledajte galeriju!

Tata kralj: Evo što su pjevaču klinci napravili za Dan očeva!

showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati su na društvenim mrežama otkrili kako su proslavili ili kako su čestitali Dan očeva koji se danas obilježava u SAD-u te još nekim zemljama svijeta.

Reper Sean Combs, poznatiji i kao P. Diddy imao je jedan od najljepših Dana očeva ikad! Naime, Dan očeva se obilježava ove nedjelje u SAD-u pa stoga ne čudi ni ova dirljiva fotka koju je reper ponosno objavio na Instagramu.

>>Fotografije kojima su poznati obilježili Majčin dan

Na slici pozira sa svojih šestero djece noseći krunu na glavi, a tri najmanje curice sjede mu u krilu. 'Sretan vam Dan očeva svima! Moja djeca su mi pripremila kraljevski ručak iznenađenja! Tako sam sretan i blagoslovljen!', napisao je ispod slike.

Sliku s tatom objavila je i Fearne Cotton koja je svom ocu poslala posebnu poruku za Dan očeva. 'Nevjerojatni tata!', napisala je Fearne ispod slikete kasnije dodala: 'Sretan Dan očeva svim taticama!'

I glumac Neil Patrick Harris presretan je što je danas Dan očeva. Naime, osim što je ponosi tata dvoje blizanca - Gideona Scotta i Harper Grace koje odgaja sa suprugom Davidom Burtkom, Neilu je danas i 40. rođendan!

Stoga je na Twitter objavio poruku: 'Želim puno poklona danas!', a onda je ubrzo iza toga objavio i fotku blizanaca s porukom: 'Ma nema veze, imam dva najbolja poklona na svijetu!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS