Evo koliko se promijenio

Glumio je u svim sezonama, a bez njega serija ''Lud, zbunjen, normalan'' ne bi bila ista, evo gdje je danas popularni Damir!

Moamer Kasumović - 9 Instagram 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Damira Fazlinovića iz popularne serije ''Lud, zbunjen, normalan'' nemamo priliku često vidjeti, a evo koliko se glumac promijenio od posljednje sezone serije.

Serija ''Lud, zbunjen, normalan'' već godinama gledatelje Nove TV drži prikovanima za ekrane kada se emitira, a brojni glumci bez kojih serija ne bi bila ista promijenili su se od posljednje sezone koja je prvi put emitirana 2021. godine nakon smrti glavnog glumca Mustafe Nadarevića.

Moamer Kasumović glumio je unuka Izeta Fazlinovića Damira te je od početka slovio kao onaj normalan član obitelji. On je u seriji doživio velike promjene jer je glumio u svih 13 sezona od 2006. godine, a od posljednje sezone ne pojavljuje se previše u javnosti.

Na Instagramu ponekad objavi svoju fotografiju, a evo kako popularni Damir izgleda danas.

Za svoj imidž ostao je vjeran jbrkovima iz posljednje sezone koji ga odlično nadopunjuju, a pohvalio se i tajanstvenom ljepoticom o kojoj još nije otkrio detalje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moamer Kasumović (@moamer_kasumovic)

Kasumović je rođen u Crnoj Gori te je kao 14-godišnjak bez roditelja preselio u Sarajevo gdje je nakon završetka rata krenuo u gimnaziju. Nakon toga upisao je studij novinarstva, ali ubrzo, zbog ljubavi prema glumi upisao je i završio Akademiju scenskih umjetnosti.

Jednom je prilikom za In magazin otkrio kako su izgledala snimanja za ''Lud, zbunjen, normalan''.

"Bilo je situacija kada smijeh preraste u histeriju, sjećam se scene jedne s damom sumnjivog morala... nama je to bilo toliko smiješno da je redatelj morao tražiti pauzu od pola sata", kazao je Moamer.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kralj Charles zaposlio osobu čiju jedinu obavezu ne možete ni zamisliti, evo kako su ju objasnili

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Kći srpskog pjevača uživa u luksuznom životu, na tajnoj turističkoj destinaciji hvali se raskošnim atributima

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS